Instagram

Paparazzi fotke ju razotkrile! Jennifer Lopez je sve samo ne mršava! Obožavatelji ljuti! Evo što su joj poručili!

Autor: Iva Hanzen

Iako je Jennifer Lopez u zadnjih nekoliko godina, zbog devocije vježbanju u teretani, postala utjelovljenje savršenog tijela, paparazzi fotografije koje niknu nakon svakog njezinog odmora, otkrivaju da lijepa glumica i pjevačica, itekako ima i svojih loših dana, kada je riječ o njezinoj kondiciji, utegnutosti i ljepoti. Tako su obožavatelje začudile fotografije s njezinog posljednjeg odmora na otocima Turks i Caicos. Ondje se odmarala sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom, s kojim je cijele dane vrijeme provodila na plaži. I dok je Jen bezbrižno uživala u sunčanju i kupanju, paparazzi su uhvatili priliku da snime Jen u rozom kupaćem kostimu, koji je otkrivao sve, samo ne njezine trbušnjake kojima se redovito hvali na svom Instagram profilu. Svakako kliknite na link na Twitteru niže dolje i uvjerite se sami!

Ove su fotografije obišle internet preko noći, a komentari njezinih razočaranih obožavatelja poput: ‘Udebljala se’, ‘Izgleda kao mala svinjica’ i ‘Nisam znala da čak i Jennifer ima celulit’, nižu se iz dana u dan na društvenim mrežama, dok se fotografije dijele brzinom munje. Odmah je započeta rasprava zbog čega Jen izgleda ovako loše, i je li za to ‘kriva’ kućna karantena u kojoj su i obični smrtnici natukli brojne neželjene kilograme ili je pak za to ‘kriva’ Jenniferina trudnoća, s obzirom na to da se posljednjih tjedana ozbiljno piše kako Jen planira prinovu u obitelji, bilo da će sama roditi dijete s Alexom ili će za potrebe ovog čina angažirati surogat majku, dok neki tvrde i to da Jen zapravo planira usvojiti ne samo jedno, već dvoje djece.

Da stvar bude bolja, Jen je čak sama na svom Instagramu objavila fotografiju s plaže, ali iz kuta iz kojeg se njezin trbuh ne vidi, ali na kojoj se jasno vidi da ipak nije takva mršavica kakvom se predstavlja.

 




View this post on Instagram

 

Feeling golden. ✨ Holding on to the last few moments of summer … ? #GlowCheck

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on




 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.