SEVERININA SESTRA O ‘VJENČANJU GODINE’: Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina – ne odobravamo ovaj medijski cirkus!

Autor: A. Pranjić

''Prekjučer smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio ozlijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinina vjenčanja'', kazali su i nadodali: ''Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija''.

Severinina sestra Zdenka Žunić i njezin suprug Zdravko za Slobodnu Dalmaciju demantirali su medijske napise o svojoj nazočnosti na obredima održanim u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama i hotelu “Crown Plaza” u Beogradu.

Odlučili su javno objasniti razloge svog nedolaska na Severininu svadbu.

”Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus”, rekli su.

”Prekjučer smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio ozlijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinina vjenčanja”, kazali su i nadodali: ”Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija”.

Podsjetimo, nakon svoje beogradske svadbe Severina je na društvenoj mreži objavila prvu fotografiju.

”Upali svjetlo da se gledamo u oči kao u staroj dječjoj igri, ko će duže moći, kažu da sudbinu niko ne može da spriječi šta će nam riječi, oči će nam reći”, napisala je.

Osim toga, na fotografiji se nalazi njezin 28-godišnji suprug Igor koji je gleda preko stola u kameru. No, to nije sve, Igor Kojić je objavio fotografiju Petra Graše. Podsjetimo, na svadbi im je Grašo pjevao prvu pjesmu, a Kojić je  na istoj društvenoj mreži i pored objavljene fotografije napisao riječi hita ‘Moje zlato’: “Tvoji otisci su tu, na mome srcu ka na čaši, prava jubav nikad ne promaši”.




Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.