Instagram

OVO JOJ NIKAD NEĆE OPROSTITI! Nova svađa između Kate Middleton i Meghan Markle na pomolu!

Autor: Iva Hanzen

Iako se mnogo pisalo o rivalstvu Meghan Markle i Kate Middleton, izgleda da je Kate Meghanin pa i Harryjev odlazak iz britanske kraljevske obitelji pogodio puno više no što se to očekivalo. To što Kate više neće gledati Meghan na ručkovima i eventima, nije joj pomoglo baš nimalo. Primjerice, Kate je nedavno proslavila 38 godina i to u jeku skandala koji su prouzrokovali Meghan i Harry. Stoga ju za razliku od prošle godine nije dočekalo iznenađenje od strane supruga, princa Williama, kao što je to bio slučaj s njezinim 37. rođendanom, niti je isti proslavila na raskošnoj zabavi, kao što je također bio slučaj prošle godine. Doduše, Kate jest rođendan provela u društvu kraljevske obitelji, ali slavlje je izostalo. Dapače, paparazzi su ju na putu kući uhvatili kako se vozi u autu, a podočnaci  i zabrinuti izraz lica koje je imala, mogli su se vidjeti čak i kroz staklo luksuznog automobila koji je vozila.

Nedavno su ju paprazzi uhvatili i kako kupuje u supermarketu, također sa zabrinutim izrazom lica. I premda smo beskrajno začuđeni činjenicom da netko njenog ranga odlazi u supermarket, činjenica jest da njezin izraz lica govori mnogo. Naime, Kate nikad nije izgledala lošije.




Moguće je da je ova isrpljenost rezultat i činjenice da od kako se Meghan odrekla svojih kraljevskih dužnosti, Kate sada ima pune ruke posla. Sve je aktivnija u posjećivanju institucija i organizacija kojima je pokroviteljica, a tu i svi službeni eventi na kojima se mora pojavljivati s princom Williamom. Iako se ovo ne čini kao puno posla, izvor blizak Kate za britanske je tabloide rekao da vojvotkinja zapravo radi i po 18 sati dnevno, što joj otežava balansiranje privatnog i poslovnog života. ‘Postoje dani kada radi i po 18 sati te osjeća krivnju što ne provodi dovoljno vremena sa svojom djecom. Bori s anksioznošću. Nema mnogo vremena za odmor, a kada pokušava spavati misli joj lete posvuda. Već je rastegnuta na sto strana. Ova situacija samo joj je zadala još posla te strahuje kako će uskladiti sve to s obiteljskim životom’, otkrio je spomenuti izvor.  Također, Kate jako nedostaje Harry jer je imala odličan odnos njim, a sada se boji da neće više biti tako bliski. Što se pak tiče Meghan, nove poslovne obaveze koje su produkt Meghaninog odlaska, sigurno su samo dolile ulje na vatru. Naime, svi dobro znamo da je njihov odnos itekako načet.

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.