Instagram

OVO ĆE SVI, ALI SVI HRVATI KORISTITI: Maja Šuput lansirala proizvod bez kojeg ne može nitko

Autor: Iva Hanzen

Znali smo da je Maja Šuput mnogo više od obične pjevačice, znali smo isto tako da je prava poduzetnica, no da će biti ovoliko inovativna, nismo mogli ni sanjati. Maja je lansirala novi proizvod koji će predviđamo odmah postati hit, a riječ je, zamislite, o sladoledu, omiljenoj poslastici svakog Hrvata tijekom ljetnih dana. Ma što svakog Hrvata, svake osobe diljem svijeta.

‘Sa najvećom dozom uzbudjenja, sreće i ponosa predstavljam vam svoj prvi mega fanstastičan sladoled ??? U suradnji sa jednim i jedinim @ledohrvatska na svijet je dosao mmmMajalicious soft ice cream prepun Oreo keksića u slasnoj, mekanoj vaniliji sa dodacima koji su toliko šareni da im nećete moci odoljeti. Moj sladoled možete exkluzivno probati samo na MAJUSHKA ON THE ROAD kućici ? mmmMajalicious – sweet & delicious ?? Idem sam malo skakat od sreće jer ovo čak nisam ni mogla sanjati …’, napisala je pjevačica na svom Instagram profilu.




Osim ove famozne najave Maja nas je odvela u pogon u kojem nastaju naljepnice za njezin sladoled, a moramo komentirati i to da joj je ovaj look s kovrčavom kosom baš fora.

Screenshot Instagram Story
Screenshot Instagram Story
Screenshot Instagram Story

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.