Instagram

Otkantao ju nakon razvoda i odmah pronašao drugu s kojom je dobio dijete! No, ova slavna glumica to ne zamjera bivšem! Njezina reakcija će vas iznenaditi!

Autor: Iva Hanzen

Glumac Chris Pratt i njegova supruga Katherine Schwarzenegger, kći slavnog Arnolda Schwarzeneggera, postali su roditelji djevojčice imena Lyla Maria. Svi su supružnicima naravno čestitali, no dobili su i jednu posve neobičnu čestitku za mnoge. Naime, glumica Anna Faris, bivša Chrisova supruga također im je čestitala i još im je poslala poklon, kako piše portal posvećen slavnima ‘E! News’.

Mnogi bivši holivudski parovi uistinu jesu ostali u dobrim odnosima nakon svojih propalih brakova, poput Jennifer Aniston i Brada Pitta ili Jenniferine najbolje prijateljice i glumice Courtney Cox i njezinog bivšeg supruga Davida Arquettea, a i Johnny Depp i njegova bivša nevjenčana supruga Vanessa Paradis su dobar primjer. No, trebale su proći godine prije no što su ovi, ali i mnogi drugi bivši supružnici mogli uspostaviti kvalitetno i čvrsto prijateljstvo. Zato je situacija između Chrisa, Anne i Katherine pomalo bizarna. Naime, Chris i Anna upoznali su se 2007., da bi se dvije godine kasnije oženili, a tijekom braka su dobili i sina Jacka koji danas ima sedam godina. Ljubav je trajala sve do 2017. kada su se odlučili razvesti, a razvod im je bio finaliziran već iduće godine. Zanimljivo je da je Chris odmah nakon razvoda, dakle 2018., prohodao s Katherine, koju je potom vrlo vrzo oženio, a par je sada evo dobio i  dijete.




I dok bi većina žena dobila slom živaca nakon što bi čula da im se bivši tako brzo oženio, a kamoli dobio bebu s nekom drugom, Anna je očito nadišla svoju ljubomoru i zamjeranja i to u rekordnom roku pa je Chrisu i Katherine ne samo poslala poklon, već je rekla i  kako je Jack oduševljen time što će biti veliki braco.

 

View this post on Instagram

 

Chris Pratt and Anna Faris separated a year ago, but their parenting style still resembles a union. When Faris and Pratt announced their split on Aug. 6, 2017, Faris tweeted, “Our son has two parents who love him very much and for his sake we want to keep this situation as private as possible moving forward. We still love each other and will always cherish our time together.” On Monday, Pratt and Faris were spotted walking in Santa Monica, Calif. with their 6-year-old son Jack Pratt. They were seen together again yesterday, too. The couple’s take on co-parenting revolves around “doing what’s best for Jack”. “Anna and Chris are on good terms. They both have moved on and are happy in their new lives,” the insider said. Follow us @amomama_usa #chrispratt #chrisprattfanpage #chrisprattishot #chrisprattmeme #chrisprattfans #chrisprattfan #chrisprattson #annafaris #annafarishot #annafarisfans #annafarischaracters #chrisprattandannafaris #prattfamily #guardiansofthegalaxyvol2 #guardioesdagalaxia #guardiansofthegalaxy #guardianofthegalaxy2

A post shared by AmoMama (@amomama_usa) on

Angelina Jolie nije uništila brak samo Bradu Pittu i Jennifer Aniston, već i ovom paru koji ne prestaje zanimati medije!

Bila je najbogatija i najslavnija žena na svijetu! No, iza toga se kriju teške traume iz djetinjstva! ‘Još imam noćne more’

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones vječito u drami, ali ovaj put će rastanak jako skupo platiti!

Demi Moore pokreće emisiju o seksu! ‘Slušajte muškarci! Uzmite papir i olovku i zapisujte savjete koje ću vam dati’, poručila im!

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.