Screenshot

Otac Meghan Markle zbog operacije srca neće prisustvovati kćerinu vjenčanju

Autor: Hina

Kensingtonska palača ograničila je pristup novinarima na vjenčanju

Otac američke glumice Meghan Markle rekao je u utorak da neće prisustvovati kćerinu vjenčanju u subotu zbog toga što mora ići na operaciju srca.

Thomas Markle, koji živi u Meksiku, izjavio je da mora ići na operaciju srca u srijedu ujutro, prenosi losanđeleska internetska stranica o slavnima TMZ.com.

Markle, 73, trebao je otpratiti kćer do oltara u prisutnosti 600 uzvanica među kojima su sve visoke kraljevske ličnosti i nekoliko slavnih osoba.

Markle je planove o vjenčanju narušio kad je rekao da neće sramotiti kćer niti kraljevsku obitelj nakon medijskih izvješća da je u dogovoru s paparazzima snimio fotografije i prodao ih medijima. Također je rekao da je bio hospitaliziran jer je prije tjedan dana doživio srčani zastoj.

Harry, 33, unuk kraljice Elizabete i šesti u nasljednom redu za britansko prijestolje, i Meghan Markle, 36, vjenčat će se u dvorskoj kapeli u zamku Windzoru.

Markle je u utorak za TZM rekao kako mrzi “pomisao da će propustiti jedan od velikih trenutaka u povijesti i što neće odvesti kćer do oltara”.

No kasnije je kazao da mu je operacija predviđena za subotu ujutro. “Liječnici će mi ukloniti blokadu, popraviti štetu i staviti stent”, objasnio je.




“Ovo je duboko osobni trenutak za gospođicu Markle uoči vjenčanja”, rekao je glasnogovornik Kensingtonske palače, službene rezidencije princa Harryja, u kratkom priopćenju.

“Ona i princ Harry mole još jednom za razumijevanje i poštovanje u ovom teškom trenutku za gospođicu Markle”, dodao je.

Kensingtonska palača ograničila je pristup novinarima na vjenčanju i strogo kontrolira objavljivanje detalja o tom svečanom događaju.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.