Instagram

Oni žele biti novi Meghan i Harry! Uselit će se u njihov britanski dom i okrenuti novce na tome!

Autor: Iva Hanzen

Još je u siječnju najavljeno da će kraljica Elizabeta unaprijediti svoje dvije unuke miljenice, princeze Beatrice i Eugenie kako bi ih postavila na funkcije koje su Meghan Markle i princ Harry trebali obnašati. Beatrice i Eugenie su podsjetimo djeca kraljičinog drugog sina princa Andrewa i njegove prve supruge Sarah Ferguson, a prema najnovijim informacijama Beatrice se neće samo latiti dužnosti koje su bile rezervirane za Meghan i Harryja, već će se i useliti u njihov nesuđeni britanski dom – Frogmore Cottage.

 

View this post on Instagram

 

Princess Beatrice of York attends the Lenny Kravitz & Dom Perignon ‘Assemblage’ exhibition, the launch Of Lenny Kravitz’ UK Photography Exhibition, on July 10, 2019 in London, England #Royal #RoyalFamily #RoyalStyle #RoyalWeddings #PrinceofWales #PrincessDiana #PrincessofWales #LadyDiana #Dianaspencer #FashionIcon #PeoplesPrincess #QueenofHearts #PrinceWilliam #KateMiddleton #PrinceHarry #MeghanMarkle #DuchessofSussex #DuchessofCambridge #PrincessEugenie #PrincessBeatrice #QueenElizabeth #PrinceGeorge #PrincessCharlotte #PrinceLouis #DukeofSussex #SussexBaby #DukeofCambridge #ArchieHarrison @princesseugenie @theroyalfamily @hrhprincessbeatrice @hrhthedukeofyork @clarencehouse @kensingtonroyal @meghanmarkle @barcleybuckhurst @hrhbeaofyork @beayork @resilient.gal @sussexroyal

A post shared by Princess Beatrice Iris Aguilar (@hrhbeaofyork) on

Naime, 31- godišnja Beatrice i njezin šest godina stariji zaručnik, britanski investitor u nekretnine i grof Edo Mapelli Mozi, navodno se žele useliti u Frogmore Cottage, ali i preuzeti Harryev i Meghanin brend Sussex Royal s kojim se oni više ne smiju služiti. Edo je sam potaknuo natpise na ovu temu kada je na Instagramu objavio fotografije stana u kojem on i Beatrice trenutačno žive te je uz jednu od njih napisao: ‘Teško je reći zbogom ovom prekrasnom stanu, ali novi vlasnici će se uskoro useliti i brojni radosni dani su pred njima ‘.




I premda je Frogmore Cottage uistinu divan, što možete vidjeti ovdje, Edin i Beatricin trenutačni stan izgleda još bolje. Slažemo se s Edom da bi ovakvo što bilo teško napustiti.

 

View this post on Instagram

 

On site at Leinster Sq @banda.property #bandaleinster #nottinghilldevelopment

A post shared by Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) on

 

View this post on Instagram

 

Kitchen Heaven @banda.property #bandaleinster #nottinghilldevelopment

A post shared by Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) on

 

View this post on Instagram

 

13 – 19 Leinster Sq – @banda.property #bandaleinster #nottinghilldevelopment #bandadesignstudio

A post shared by Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) on

Ako se tako teško odreći ovog stana, postavlja se pitanje zašto se Edo i Beatrice sele, pogotovo zato što on posjeduje agenciju za prodaju luksuznih nekretnina, dok je Beatrice zaposlena kao financijska savjetnica u jednoj računalnoj kompaniji pa izgleda da im novaca ne manjka.

Moguće je da i dalje dobro zarađuju, ali ne toliko da žive luksuzno poput britanske kraljice. Čak se i sama kraljica, odnosno Buckingamska palača nosi sa značajnim financijskim gubitcima. Naime, u jednom dijelu palače žive članovi britanske kraljevske obitelji, dok je drugi otvoren za turiste te prihodi stotine milijuna funti. No, zbog kućne karantene koja je vladala zadnjih mjeseci nije bilo turista pa je palača izgubila ogromne svote novaca. Stoga bi Beatrice i Edi preseljenje  u Frogmore značilo značajnu uštedu, a k tome bi jako mogli zadobiti na popularnosti, što bi u konačnici dovelo i do nekih novih poslovnih suradnji pa samim time i novog izvora prihoda. Još kada bi mogli raditi u okviru brenda Susexx Royal dobro bi zaradili, što bi im sigurno pomoglo jer oni ne spadaju pod ‘starije’ članove kraljevske obitelji pa zato nemaju pravo na novčanu potporu poreznih obveznika za troškove svog života.

Ove će dvije kraljičine miljenice obnašati bivše dužnosti Meghan i Harryja! I princ William dobio novu titulu!

Morate vidjeti čak tri kuće koje posjeduju princ Harry i Meghan Markle: Nismo nikad vidjeli nešto ovako SAVRŠENO!

Meghan i Harry kupili treću vilu, vrijednu preko 100 milijuna kuna! ‘Nema ništa nalik takvoj’ tvrde stručnjaci

Ovo je ekskluzivna prilika da zavirite u luksuzan dom Jennifer Aniston! Koja oaza mira i glamura!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.