Instagram

Nova fotografija Ćorluke na kojoj drži sina ostavlja bez riječi, dok nas je Franka počastila idiličnim detaljima njihove samoizolacije!

Autor: Iva Hanzen

Kada je Franka Batelić prije koji dan na Instagramu objavila dvije preslatke fotografije, onu na kojoj drži sina Viktora i onu na kojoj ga drži njegov otac Vedran Ćorluka, nitko nije ostao ravnodušan, pogotovo zato što je pjevačica u statusu ispod fotografija iskazala koliko je sretna što je njezina obitelj opet na okupu, s obzirom na to da je Vedran morao neko vrijeme biti u Moskvi, da ne spominjemo kako smo trenutačno svi u situaciji u kojoj više nego ikad prije imamo potrebu za svojim najmilijima.

 

View this post on Instagram

 

Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka ❤️ … A i to što je tata napokon s nama! ? #ljubavudobakorone #babybubble #mojamalafamilijica [Oskar je imao pametnijeg posla od slikanja-tjeranje mačaka iz vrta.. ?]

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Sada je Vedran na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s Viktorom u naručju, pored koje je napisao: ‘Nothing else matters…❤️ ‘, odnosno ‘Ništa drugo nije bitno’, što odlično opisuje emociju koju izaziva pogled na ovu fotografiju.




 

View this post on Instagram

 

Nothing else matters…❤️ #viki #fatherandson




A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Franka je pak objavila idiličnu fotografiju mora sa svog voljenog Rapca na kojem se trenutačno ova, svim Hrvatima najdraža slavna obitelj, i nalazi.

 

View this post on Instagram

 

to call THIS home… ?

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Sve što imamo za dodati je da kada bi sve samoizolacije izgledale idilično kao što je ona kakvu prakticiraju Franka i Vedran, u društvu njihovog sinčića i naravno psa Oskara, dok pritom mogu uživati u moru i suncu, neki bi sigurno poželjeli da im kućna karantena potraje zauvijek.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka opet imaju razlog za sreću i to tri mjeseca od rođenja sina, kao i bolne razdvojenosti!

Franka i Vedran Ćorluka će se preseliti u ovu luksuznu vilu kada završi karantena! KOJA LOKACIJA!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.