Instagram

Ništa nije naučila iz odnosa s Tomom Cruiseom! Katie Holmes se boji da je dečko vara, ali i dalje želi biti s njim!

Autor: Iva Hanzen

Iako bivša supruga Toma Cruisea, glumica Katie Holmes i njezin osam godina mlađi dečko, chef Emilio Vitolo hodaju tek nekoliko mjeseci, već ih progoni gomila glasina, i to uglavnom negativnih. Doduše, par pripomaže medijskoj histeriji konstantnim, sada već neukusnim izmjenjivanjem nježnosti pred očima paparazza koji ih u stopu prate po New Yorku, što Katie i Emiliju očito ni najmanje ne smeta.

 

View this post on Instagram

 

2020.09.06 – Katie & Emilio Vitolo having dinner at Peasant restaurant in New York City ? ? ? #katieholmes #emiliovitolo

A post shared by ?Katie Holmes & Emilio Vitolo? (@katieholmes.x.emiliovitolo) on

No, kako pišu entertaintimes.com i radaronline.com, 41-godišnja glumica i njezini prijatelji zabrinuti su za njezinu vezu jer misle da Vitolo vara Katie. Ovo iskreno ne čudi jer su samo par dana nakon vijesti da su Katie i Emilio zajedno, počeli nicati medijski napisi koji nikako ne idu u prilog Emiliju. Tako smo doznali da je Emilio bio zaručen s dizajnericom Rachel Emmons s kojom je bio dvije godine u vezi te ju je usred zaruka ostavio zbog Katie, i to preko telefona, dok samo možemo zamisliti koliko je Rachel bila istraumatizirana ne samo zbog naglog prekida i načina na koji se sve to odvilo nego i zbog silnih medijskih napisa i fotografija koji su uslijedili, a koji su očito govorili da su Katie i Emilio u sedmom nebu. No, onda su i neki Emilijevi prijatelji medijima priznali da je Emilio poznat kao srcolomac sklon nevjeri, a njegovo je ponašanje osudila čak i njegova majka Lourdes.




 

View this post on Instagram

 

??♥️? Katie and Emilio Vitolo Jr share a Kiss on dinner. 22/09/2020. ? @elderordonez1 / @splashnews #newlove #KatieHolmes #emiliovitolo #hollywood #hollywoodcouple #newcouple #love




A post shared by Katie Holmes ? (@katieholmesfans) on

Sada pak navedeni tabloidi pišu da se Emilio dopisuje s nekoliko djevojka iza Katienih leđa te da je samo pitanje vremena kada će je prevariti. Ipak, Katie unatoč svemu misli da bi Emiliju trebalo dati šansu te je odlučila ostati u vezi. Očito kao i svaka žena misli da je upravo ona ta koja će ga promijeniti, no dovoljno je samo pogledati njezinu prethodnu vezu s glumcem i pjevačem Jamiejem Foxxom, koji ju je prevario s desecima žena, ili njezin kontroverzni brak s Tomom Cruiseom da bismo zaključili kako Katie ipak nije sposobna promijeniti okorjele varalice i neobične karaktere kakvi joj dolaze u susret.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.