Instagram

Nina Badrić se ispred svih izležavala u krilu mlađeg muškarca! Evo kojeg!

Autor: Iva Hanzen

“Ljubav je bol. A Bol je na Braču”, napisala je Nina Badrić pored fotografije koju je ponosno objavila na Instagramu, a na kojoj se izležava u krilu mlađeg muškarca, dok se voze trajektom prema Bolu, gdje je pjevačica posjetila teniski turnir WTA Croatia Bol Open. Iako ga nije označila na fotografiji, prepoznali smo ga. Riječ je o  make-up artistu Marku Toliću. Osim što je Marko zaslužan za Ninine fantasične lookove, dobri su prijatelji, a Marko je miljenik i drugih slavnih dama, premda se Nina stvarno ne odvaja od njega. Inače, prepoznali su ga i neki Ninini obožavatelji pa je tako jedna obožavateljica napisala: “A meni je baš lijep ovaj @markotolic ?”. I Marko se pridružio u komentarima, ali neprimjetno, napisavši samo: “Badrić, pičimo”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ljubav je bol A Bol je na Braču ? • • • WTA Croatia Bol Open ?? #večerasjenašafešta ???‍♀️❤️

Objavu dijeli Nina Badric Official (@badrich)

I ostali komentari bili su pozitivni pa su svi jednoglasno zaključili kako je Nina kraljica i carica, a mi moramo primijetiti da joj morsko okruženje jako odgovara jer je nakon ove fotografije objavila i fotografiju s Hvara na kojoj je zgodna za poludjeti. To su prepoznali i fanovi koji su je obasuli komentarima poput: “Bože kako je žena lijepa??❤️”, “Ova žena ???”, “Dama ?”, “Divota od žene”, “Predivna Nina??” i slično.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#volimtevolim ❤️ • • • Uskoro ….✍??




Objavu dijeli Nina Badric Official (@badrich)

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.