Instagram

Nina Badrić ruku pod ruku s Goranom Ivaniševićem: Posvetila mu emotivnu fotografiju, ali i riječi!

Autor: Iva Hanzen

Nina Badrić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se nalazi ruku pod ruku s Goranom Ivaniševićem, a ispod koje je velikom tenisaču posvetila emotivan status.

Napisala mu je: ‘Kad je prije prošlo 18 godina?? Kao da je jučer bilo sjećam se finala Wimbledona, sjećam se da sam pjevala u Splitu na čuvenim Melodijama hrvatskog Jadrana. Sjećam se da smo finale gledali Oliver Dragojević njegov brat Aljoša i ja u splitskom restoranu Jugo. Nas troje sami. Da smo se nervirali navijali plakali od sreće kad je Goran digao napokon pehar. Sjećam se Splita koji je u 3 sata organizirao najljepsi doček Goranu. Grad je gorio, a svima nam je srce bilo na mjestu. Svi smo se radovali sa Goranom i zbog njega. Koliko nam je živaca samo odnio Goran Ivanišević tada ??. Učinio mi je čast i gušt prije par godina i snimio sa mnom spot za pjesmu “Da se opet tebi vratim”. Gdje ste bili na današnji dan? Ja sam bila tamo ??? Gorane..bio si i ostao istinska legenda’.

 

View this post on Instagram

 

Kad je prije prošlo 18 godina?? Kao da je jučer bilo sjećam se finala Wimbledona sjećam se da sam pjevala u Splitu na čuvenim Melodijama hrvatskog Jadrana. Sjecam se da smo finale gledali Oliver Dragojević njegov brat Aljoša i ja u splitskom restoranu Jugo. Nas troje sami. Da smo se nervirali navijali plakali od sreće kad je Goran digao napokon pehar. Sjecam se Splita koji je u 3 sata organizirao najljepsi docek Goranu. Grad je gorio a svima nam je srce bilo na mjestu. Svi smo se radovali sa Goranom i zbog njega. Koliko nam je živaca samo odnio Goran Ivanišević tada ?? Učinio mi je čast i gušt prije par godina i snimio sa mnom spot za pjesmu “Da se opet tebi vratim”. Gdje ste bili na današnji dan? Ja sam bila tamo ??? Gorane..bio si i ostao istinska legenda uvijek❤️??‍♀️ #legend #goranivanisevic❤️ #trenutcikojisepamte @goranivanisevicofficial ??

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on




Mnogi su Ninini fanovi priznali da su i oni s uzbuđenjem iščekivali Gorana u Splitu, detaljno opisujući svoja iskustva u komentarima, a pjevačica Žanamari Perčić je dodala da joj je spot o kojem Nina govori, a u kojem Goran glumi, predivan, s čime se i mi moramo složiti.

 




 

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.