Instagram

Nina Badrić postaje motivacijska govornica!? Opet oduševila porukom svojim fanovima!

Autor: Iva Hanzen

‘Ne čitaj sa usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči govore stotinu istina’, napisala je Nina Badrić pored fotografije na kojoj izgleda poput prave zavodnice. S tim su se složili i njezini fanovi koji su u komentarima tvrdili da je Nina najljepša pjevačica na Balkanu te su je pohvalili za njezinu klasičnu, bezvremensku ljepotu.

 

View this post on Instagram

 

Ne čitaj sa usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči govore stotinu istina.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

No, ono što je također oduševilo njene fanove je spomenuti citat s kojim su se također složili, a primijetili smo da izrazito dobro reagiraju na poruke koje Nina u zadnje vrijeme stavlja na svoj Instagram profil, bilo da objavi fotografiju nekog citata, bilo da objavi  svoju fotografiju pa pored nje citat. Kako je krenulo Nina bi, kao i Danijela Martinović, mogla započeti karijeru motivacijske govornice jer joj se ljudi doslovno klanjaju. Stalno joj pišu kako im je spasila život, izvukla ih iz najvećih depresija, bila s njima tijekom najgorih razvoda i bolesti i slično i to upravo svojim riječima, bilo onima iz pjesama, bilo onima napisanim na njenim društvenim mrežama. Jedva čekamo što će nam Nina sljedeće poručiti.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.