Instagram

Nina Badrić pobjegla na odmor u hotel u kojem odsjedaju samo slavni i bogati! Ovo morate vidjeti!

Autor: Iva Hanzen

Nina Badrić iznenada je otišla na odmor, a kada vidite gdje se odmara past ćete u nesvijest. Riječ o ekstravagantnom hotelu Bellevue na Malom Lošinju u luksuznoj, a predivnoj uvali Čikat. Na Instagram je stavila fotografiju hotela, no riječ je o samo jednom sićušnom kutu ovog gigantskog kompleksa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

☀️?

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Iako more možda još nije za kupanje, hotel Bellevue u svako doba godine nudi bijeg od stvarnosti. Ovaj luksuzni hotel je jedan od svega 29 hotela s pet zvjezdica u Hrvatskoj, što čini iznimno posebnim mjestom. Teško je reći što sve Bellevue čini mjestom iz snova pa je možda najbolje krenuti redom. Sam je hotel smješten u uvali poznatoj po jedinstvenoj prirodi, gustoj i mirisnoj borovoj šumi te kristalno čistom moru.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ɢᴇʀᴍᴀɴᴀ ᴄᴀʙʀᴇʟʟᴇ (@germana_cabrelle)




Čikat je inače poznat i po predivnim vilama iz Belle Epoque razdoblja, izgrađenim krajem 19. stoljeća, a čak je i car Franjo Josip I. ovdje bio čest gost. To nam daje naslutiti da su luksuz i vrhunska usluga u hotelu Bellevue i stvar tradicije. Sam je hotel zdanje koje odiše sofisticiranom elegancijom. Ono što očarava je kombinacija minimalističke arhitekture u kombinaciji s danjim svjetlom. To je vidljivo već u samom lobiju koji vodi kroz atrij ispunjen zelenilom. Iako je atrij tek početak onoga što skriva ostatak hotela, on sam vas zove na odmor u svojoj zelenoj oazi koja je specifična po tome što se konstantno mijenja pa je kao takva savršena za odmor u svako doba godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Obsessing over these Gustav Klimt marble walls ? #bellevuelosinj #losinjforever

Objavu dijeli Doina Ciobanu (@doina)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

details #bellevue #malilosinj

Objavu dijeli Barbara M. (@b.mrc)

Kako se krećete naprijed, polako dolazite do velikog bijelog stepeništa koje vodi do plaže. Tijekom ljeta tako možete uživati u kamenoj plaži koja se prostire tik ispod hotela ili pak u vanjskom bazenu. Osvježenje možete potražiti i u baru koji se nalazi uz bazen jer ništa se ne uklapa u opuštajuće ozračje suncobrana i ležaljki kao ledeno hladan koktel. Ukoliko pak ne preferirate vanjske bazene, u unutrašnjosti hotela čeka vas onaj s grijanom morskom vodom. Upravo je ljekovita morska voda jedan od razloga dolaska brojnih klijenata u ovo područje. Naime, još je u 19. stoljeću od strane austro-ugarske vlade Lošinj proglašen službenim klimatskim lječilištem, a Čikat je i danas idealno odredište za uživanje u ljekovitosti ove blagotvorne klime.

Bellevue nastoji dodatno osnažiti pozitivan utjecaj okoline u kojoj se nalazi modernim uslugama svoje SPA klinike. Bitno je napomenuti da su svi tretmani u ovoj klinici besplatni za goste hotela pa tako uz noćenje s doručkom možete dobiti, ne samo vrhunsku hotelsku uslugu, nego i kompletan beauty, health i wellness tretman. Ono što ovu SPA kliniku razlikuje od ostalih je činjenica da njeno stručno osoblje koristi samo probrane, a ujedno i najinovativnije preparate i opremu, koji će vas u sinergiji s drevnim vještinama i modernim medicinskim dostignućima uravnotežiti izvana i iznutra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Couple massage Spa Clinic

Objavu dijeli Liliana (@lillianamatic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#beautiful#spa#croatia

Objavu dijeli Liliana (@lillianamatic)

Hotel nudi i pravi gastro doživljaj u vidu lokalnih delicija čiji se sastojci pomno biraju od domaćih uzgajivača s otoka. Povrh toga, Bellevue sam uzgaja svoje aromatično bilje i to u vrtu koji se nalazi na krovu hotelskog restorana. Domaći bosiljak, ružmarin, kadulja metvica, dodato će naglasiti okus povrća iz ekološkog uzgoja, dok će ribe, rakovi, školjke i ostali morski plodovi, svako jelo učiniti nezaboravnim iskustvom.

I konačno, u ponudi soba ističe se predsjednički apartman koji pruža pogled na cijelu uvalu Čikat. U ovom pogledu možete uživati s prostrane terase opremljene dvama jacuzzijima, ležaljkama za sunčanje i udobnim  foteljama. Sofisticirano uređenje ovog apartmana, ali i ostalih soba, odražava se u svakom detalju, ponajviše u dizajnerskom namještaju u toplim smeđima i bež nijansama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hvala #iqos ekipa ??? dimilo se veceras ???

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Kao što vidite ovakav odmor mogu si priuštiti samo strani turisti i naše zvijezde poput Nine i Maje Šuput, no opet nam je na ponos da Hrvatska ima ovako luksuzno mjesto za odmor. Zaboravljamo kako su upravo hoteli s pet zvjezdica iznimno bitni, ne samo za turističku ponudu naše zemlje, nego i za razvitak turizma kao takvog, jer baš ovakvi hoteli utječu na sliku Hrvatske kao top turističke destinacije.

 

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.