Instagram

Nina Badrić pitala fanove na čemu bi se zahvalili Bogu pa ju popljuvali! Evo kako je ona reagirala

Autor: Iva Hanzen

Nina Badrić u zadnje vrijeme ne krije koliko vjeruje u Boga. Decentno mu se zahvalila objavama na Instagramu nakon nedavno održanog koncerta u Splitu. Na profilu je objavila brojne snimke prepune splitske Arene i fanova koji su bili toliko ganuti da su pali u trans. Sada se Bogu obratila na malo direktniji način. Pored fotografije na kojoj piše: ‘Što bi se dogodilo da se sutra probudite, a da imate samo ono za što ste Bogu zahvalili jučer’, napisala je sljedeće: ‘Na čemu bi zahvalili Bogu? Ja zahvaljujem na puno toga. Svaki tren svaki dan. Vi?!’. No, nisu svi fanovi dobro reagirali na ovu objavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Na čemu bi zahvalili Bogu? Ja zahvaljujem na puno toga. Svaki tren svaki dan. Vi?!

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Iako mnogi fanovu jesu pisali lijepe komentare poput: ‘Zahvaljujem Mu samo na zdravlju jer dok imamo zdravlje, imamo SVE. Čovjek kad je zdrav ima 1000000 želja, a kad to zdravlje izgubi ima samo jednu želju da bude zdrav’, ‘Koje dobro pitanje Nina!? Mnogi od nas bi ostali “paf”, ja sam evo hvala dragom Bogu promijenila svoj život, obratila se i imam iz dana u dan sve više Milosti zahvaljivati dragom Bogu jer danas sam živa samo po Božjoj Milosti i Ljubavi ?❤’  i ‘Zahvalna sam za sve što mi je dao u ovom mom mladom životu, zahvalna sam za sve uspone i padove jer su me oni učinili osobom kakva sam sada, hvala što me naučio da ne mrzim nikoga i što u svakoj osobi mogu vidjeti nešto dobro. Zahvalna sam za moju obitelj, prijatelje i sve drage ljude kojima sam okružena i koje volim.??’, jedan je komentar bio izuzetno maliciozan.




‘Aj kad je bog zaslužan za sve u tvom zivotu, pojedi šaku razlomljenog stakla i probaj preživjeti samo s molitvom. Kad osjetiš da ne pomaže, nazovi hitnu pa im zahvali sto si preživjela’, napisao je jedan fan. Ne razumijemo čemu takve zločeste izjave, ali pjevačica je u svakom slučaju postupila ispravno. Umjesto da uđe u raspravu nije komentirala baš ništa, niti je maknula svoj iskreni status koliko god on možda vrijeđao neke.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.