Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Nina Badrić OPET bila glavna zvijezda večeri: Pogledajte u čemu se sada pojavila

Autor: Iva Hanzen

U  Kristalnoj dvorani hotela Westin održana je humanitarno-donatorska večer zaklade Vatreno srce, tijekom koje je prigodne zabavljala Nina Badrić. Pjevačica u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati svojim odjevnim kombinacijama. Prije koji dan je bila najbolje obučena slavna osoba na otvaranju Zagreb Film Festivala, a o njenoj se ljubičastoj haljini do poda s prorezom na lijevoj nozi i ženstvenim dekolteom, s nastupa iz Lisinskog i dalje priča.

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Ovu je večer pak obilježila njena srebrna haljina do poda kojom je opet dokazala da je prava diva. Iako se kreacija prozirala, nije otkrivala previše pa je odavala dojam mistike, ali i dostojanstvenosti u isto vrijeme. Resice  na njoj koje su davale srebrni odbljesak samo su ‘podebljale’ svečani dojam, a njemu je pridonijeo i decentan make up, kao i frizura. Doduše, ova haljina savršeno pristaje samo izrazito vitkim i krhkim ženama jer inače vizualno širi,  ali  Nina se nije obazirala na modna pravila, kao ni na svoje obline, već je ponosno nosila ovu haljinu za pjevačke dive kakva i je.

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.