Instagram

Neven Ciganović objavio natječaj! Traži osobu s kojom će provesti Valentinovo! Biste li se prijavili?

Autor: Iva Hanzen

Sasvim sigurno jedini hrvatski celebrity s ubojitim smislom za humor i bez imalo dlake na jeziku, stilist Neven Ciganović, povodom Valentinova osmislio je posebnu nagradnu igru za sve svoje fanove. Putem statusa na Facebook profilu svojim je obožavateljima poručio sljedeće:

‘Announcement!!!!

S obzirom da je sutra Valentinovo, odlučio sam po prvi puta da ga ne provedem solo. Zato ovim putem objavljujem natječaj gdje tražim osobu s kojom ću provesti Dan Zaljubljenih. Odmah da pojasnim na početku.Ne tražim dejt ili one night stand, tražim ozbiljnu 24satnu vezu sa osobom koja će me istinski voljeti i biti ludo zaljubljena u mene s Četvrtka 13.02.2020 od 23.59h do Petka ponoći 14.02.2020.Dobra je stvar što veza na snagu može nastupiti tek u Petak 14.02 oko 11-12h,jer to je vrijeme kad se ja inače budim,tako da ćete izbjeći vidjeti me krmeljavog, raščupanog,od spavanja zgužvanog i vjerojatno nadrkanog jer još nisam popio jutarnju kavu.

Kako ćemo provesti ostatak dana, to isključivo ovisi o vama, je ja ću naravno izabrat onog najmaštovitijeg kandidata.
Ako ste se prepali da od vas očekujem da me vodite u neki fancy restoran tipa McDonalds ili KFC, ne brinite se, hranu možemo naručiti i preko Glovo aplikacije što mogu biti i ćevapi od Trovača, skroman sam po pitanju hrane.

Što se pak poklona tiče, e to neka bude neki skroz meni glup poklon, poput knjige, klamerice, ili možda držača za knjige. Čokolade i bombonjere su strogo zabranjene jer ne jedem slatko,na djeti sam. Dakle birajte nešto oko čega ćemo se lako posvađati,jer prava veza uključuje i to, računajte da se u tih 24sata naše veze moramo posvađati,prekinuti, prevariti jedno drugo,oprostiti si i pomiriti se.

Pošto pomirbeni sex ne dolazi u obzir jer će me kao uvijek u takvim dugim vezama zaboljeti glava, eventualno se možete izvući sa ružom iz Cvjetnog Studija Andrija Šebek, jer drugo cvijeće ne priznajem te bi suprotno lako moglo kulminirati novom svađom. U kino me možete voditi i to samo pod uvjetom da se prikazuje moj omiljeni Valentinovski film”Krvavo Valentinovo”,a za prijevoz se ne trebate brinuti jer sam i od Ubera za Valentinovo dobio poklon vožnju. Dakle,još netko me voli. Ako kino otpadne,onda možemo i kod mene doma pogledati ”Notebook”na Netflixu, ali računajte da ćete mi morati brisati suze 2 sata, nakon čega ću od vas ipak tražiti da smislite kako god znate kutiju Ledovog Milka sladoleda i teglicu Nutele, a potom ću se ja nagutati Xanaxa i otići spavati. A vama će tada već ionako iscuriti vrijeme. Dakle,sve osobe koje su spremne podjeliti ove prekrasne trenutke sa mnom u našoj avanturi života neka mi se slobodno jave u inbox sa priloženom životopisom i motivacijskim pismom. A Sretnika ću objaviti nakon još jedne uspješno propale veze. Love me whole 24 hours!??? Important effort‼️ Osobe koje su nedavno,u posljednjih par mjeseci boravile u Kini neka me zaobiđu ovog Valentinova!!’

Objava je u svega sat vremena od objavljivanja privukla brojne lajkove i komentare, kako slavnih Hrvata, tako i običnih smrtnika.

Modni producent Viktor Drago napisao je Nevenu: ‘Gdje si cuo da u pravoj vezi ima zaljubljenosti? To spada u upoznavanje. U pravoj vezi te partner poznaje. Tu se odljubi. Ali mora imati ili dobar zeludac ili interes! To je ljubav! :)’, dok su mu prijateljice poručile: ‘Pokido si ?????’ i ‘Milka sladoled a na dijeti si..btw sve si slagao…. od toga kad se budis pa na dalje ??? al nema veze…sad moli boga da kandidat ne laze i ne bude zapravo neki serijski ubojica jer nisam raspolozena za nikakve šokove?’.

Neki su pak savjetovali sljedeće: ‘A da ti i Grubnić odete na pomirbenu večeru sutra? Već vidim slike u novinama?’, a je li se Nevenu javio Marko, serijski ubojica ili netko treći, saznat ćemo uskoro.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.