Instagram

Neven Ciganović objavio da se ženi prije Marka Grubnića! Nećete vjerovati s kim!

Autor: Iva Hanzen

Sasvim sigurno jedini hrvatski celebrity s ubojitim smislom za humor i bez imalo dlake na jeziku, stilist Neven Ciganović, povodom Valentinova osmislio je posebnu nagradnu igru za sve svoje fanove. Putem statusa na Facebook profilu svojim je obožavateljima poručio da traži osobu s kojom će provesti Dan zaljubljenih. U statusu je rekao kako će odabrati najmaštovitijeg kandidata te da pritom ne zahtijeva poseban tretman, poput večere u fancy restoranu i skupog poklona. Poseban zahtjev bila je samo kutija Ledovog Milka sladoleda i teglica Nutelle, kao i to da osobe nisu u posljednjih par mjeseci boravile u Kini.

No, unatoč Nevenovim skromnim uvjetima, pojedinci koji su mu se javili su, kako je Neven objasnio, zreli za kasting za “Ljubav je na Selu”, “Život na vagi” i srpsku “Zadrugu” pa je ipak odustao od namjere da ikoga od njih pozove u svoj dom. Ipak, rezultati natječaja nisu potkopali Nevenov smisao za humor. Novim  se Facebook statusima i fotografijama našalio na račun cijele priče oko Valentinova.

Prvo je objavio fotografiju na kojoj u ruci drži prsten, pored koje je napisao: ‘Valentinovo je gotovo. I rekao sam: Da!!!????p.s. Marko Grubnić požuri, da te ne preteknem!’.

Instagram

Zatim je objavio još nekoliko fotografija te je uz njih objasnio kako je na kraju proveo Valentinovo.

‘Evo djelić atmosfere s mojeg 24-satnog Valentinova. Kako možete vidjeti iz priloženog, moj javni poziv za Valentinovski dejt je imao takav odjek da sam većinu odmah proslijedio RTL-ovim produkcijama ”Ljubavi na selu”, ”Života na vagi” i Pinkove ”Zadruge” na kasting, a ja sam izabrao Medu i to pravog Ličkog Međeda od 200 cm (ne Kineskog sa dodatkom Coronavirusa) koji apsolutno nije imao nikakve prigovore ni posebne želje na sve moje postavljene uvjete, te je dejt odradio skoro onako kako sam ga zamislio, s tek pokojom nebitnom promjenom. Iako sam se nekako u srcu nadao klamerici, Medo je bio prokleto romantičan i zaprosio me, što ja nikako nisam mogao odbiti, jer mogućnost da možda stanem na ludi kamen prije Grubnića do tog trenutka mi se činila nemoguća misija. Pa ako se jedna Modna Mačketina može ženit’, zašto ne bi mogao i jedan Teddy Bear! S obzirom da sam ga skoro pa pretekao u ženidbi, sad očekujem njegovu najavu za posvajanje ”mačića”, s obzirom na nove odluku ustavnog suda i posvajanju djece. Uglavnom proveo sam Valentinovo za pamćenje kako možete vidjeti iz priloženog.????’, napisao je Neven u Facebook statusu, uz fotografije koje možete vidjeti niže.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Kada se već dotaknuo ljubavi i Marka Grubnića, morali smo ga pitati neka pitanja vezana uz to.

U komentarima su ti savjetovali da odeš na pomirdbenu večeru s Markom Grubnićem. Što imaš za reći na to?

Savjetovali su mi da odemo na pomiridbenu večeru, ali Grubnić se oglušio na moj oglas. No, u ovim uvjetima i da mi se odazvao, nažalost morao bih ga odbiti jer on ipak spada u onu grupu za koju sam naglasio da me zaobilaze ovog Valentinovog, a to su oni moguće kontaminirani koronavirusom, s obzirom da ne vjerujem da je obustavio svoje narudžbe iz Kine.

Kad si zadnji put bio sretno zaljubljen i što po tebi znači biti sretno zaljubljen?

A ono baš sretno zaljubljen ne pamtim da sam bio u skorije vrijeme. U biti, zaljubljen sam bio sigurno nekoliko puta u životu, ali tu je bilo uvijek i sretnih i manje sretnih dana. Baš da je bio u tim vezama neki dugi period potpune sreće – ne sjećam se. Možda su to neki trenuci kojih se sjetiš tek kad veza bude skončana. Ja više pamtim kad sam bio nesretno zaljubljen jer to mi se dogodilo svega možda jednom u životu.

Postoji li prava ljubav ili je sve ipak korist na kraju dana?

Pa prava ljubav postoji, mislim svaka ti se čini da je ona prava kad ti se dogodi. Da li je ustrajna, e to već baš i nije, barem u mojem slučaju, česta pojava. A što se tiče koristi, pa ima i toga, a najbolje je ako je uzajamna, i ne nužno materijalna. Emocionalna korist je definitivno uzbudljiva.

Postoji li savršena veza?

Savršena veza sigurno postoji, evo i ja sam je iskusio ovog Valentinova na 24 sata. Partner Medo mi je bio savršen, nije se bunio ni na što, sve je stojički podnio bez da je riječ rekao. No, kako kažu, sve što je dobro kratko traje, tako da sam Medu pospremio do iduće prilike kad će mi opet trebati oslonac od dva metra. Misam ga htio puno ”trošiti” da mu ne bih slomio srce.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.