Instagram

Nestalo dijete Angeline Jolie i Brada Pitta?! U potragu se uključila i policija, ali i osoblje Angelinine vile!

Autor: Iva Hanzen

Iako Angelina Jolie odaje dojam požrtvovne majke koja je spasila svoju djecu od navodno nasilnog bivšeg supruga Brada Pitta koji je sklon alkoholizmu, drogama i tučnjavama, tu i tamo se pojave natpisi kako to i nije baš tako. Nedavno smo primjerice mogli čitati da Angelina u biti ima kratak fitilj s djecom i da se sklona pošteno izvikati na njih dok pritom izgovara jako ružne i vulgarne izraze, a sve češće se u stranim medijima pojavljuju i člancima u kojima se navodi kako najstarije biološko diijete Brada i Angeline, 14-godišnja Shiloh, nije u dobrim odnosima s majkom te da štoviše želi živjeti s ocem. Shiloh navodno više ne može gledati svoju ogorčenu i izgladnjelu majku te ne može podnositi njezine promjene raspoloženja, dok navodno ističe i to kako ju obiteljska situacija guši.

 

View this post on Instagram

 

#shilohjoliepitt #angelinajolie

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on

Sada  tabloid New Idea piše da je Shiloh pobjegla od kuće te je nestala na 48 sati, a kap koja je prelila čašu su silini medijski natpisi koji u zadnje vrijeme kolaju u svezi njezinih roditelja, pogotovo njihovih ljubavnih života.  Kada k tome pripišemo i činjenicu da su Brad i Angelina već četiri godine u razdornoj brakorazvodnoj parnici, koja očito ostavlja drastične posljedice na Angelinu koja je vidno mršava, ispijena i iscrpljena, nije ni čudo da se njihov sukob prelijeva i na djecu.




Izvor za spomenuti medij je tako objasnio da je Shiloh jednostavno dobila slom živaca od svega te je potražila mir i utjehu od kaosa u obitelji kod prijateljice, no nikome nije rekla gdje ide.  Iako je nakon dva dana došla sebi te se vratila kući, u međuvremenu je pozvana policija. Angelina je naravno umrla od brige, pogotovo zato što je Shiloh povučeno i drugačije dijete od sve ostale Bradove i njezine djece pa je nekad teško razgovarati s njom i prodrijeti u njezino emotivno stanje.

Osim policije se u potragu inače uključilo i osoblje  vile u kojoj Angelina živi s djecom, a sve je završilo tako da je Shiloh na kraju sama nazvala majku i rekla joj da je na sigurnom i da se vraća kući.  Angelina ju nije previše korila, već je navodno za sve okrivila Brada, koji kako je izvor rekao: ‘paradira s njemačkim modelom Nicole Poturalski dok djeca to sve gledaju’.

Kći Angelina Jolie i Brada Pitta tvrdi da je Angelina grozna majka! Planira pobjeći ocu i otkriti sve o zločestoj majci!




Susjedi Angeline Jolie tvrde da je majka iz pakla! Ovo majke ne bi trebale raditi svojoj djeci!

Angelina Jolie: ‘Iskoristili su moju šutnju, moja djeca vide laži o sebi u medijima’ Otkrila pravi razlog sukoba s Bradom!

Najstarije dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh uskoro ide na operaciju koja će joj promijeniti život! Brad i Angie ujedinjeni u ovoj odluci!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.