Instagram

‘NEMAM RIJEČI’ Franka Batelić pokazala zavidnu figuru svega par mjeseci nakon porođaja!

Autor: Iva Hanzen

Da je jedna od najljepših Hrvatica, ako ne i jedna od najljepših žena na svijetu, Franka Batelić je dokazala novim Instagram objavama.

‘Prvi post-corona photo shooting’, napisala je pjevačica pored prve fotografije, odnosno filmića na kojem pozira u crop – topu i sportskim hlačama visokog struka, dok je look u ovom slučaju zaokružila elegantnim sandalama na petu.

No, još je više seksi bila na drugoj objavi s ovog shootinga na kojoj pozira u još zavodljivijem izdanju.

 

View this post on Instagram

 

#BTS ? Prvi post-corona photo shooting. ? #newera #newme @simeeskinja @johannevisual @lutijewelry @salonfranic @martin_posavec @aoma_makeup_academy @jtudorbevanda #soon

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on




Frankini su obožavatelji ostali oduševljeni ovim objavama, a ponajviše činjenicom da se njezino tijelo tako brzo vratilo u stanje u kojem je bilo prije nego li je Franka rodila. Zato ne čudi da su komplimenti prštali sa svih strana, a ovo su samo neki od komentara koje je pjevačica dobila: ‘MILF najveći ikad! ?????’, ‘Mamasitaaaaa??’, ‘Topcina!!’, ‘Lipotica! ??❤️’, ‘NEMAM RIJEČI?❤’, ‘Predivna si?’, ‘Najlipša ??❤️’, ‘Bez teksta sam! ??? ‘, ‘Woooow???’ i  ‘Maciiiiii ???’.

 




View this post on Instagram

 

Excuses are chains. -> BREAK THEM. ??? #newsong #comingsoon‼️???? Photo: @simeeskinja Hair: @martin_posavec za @salonfranic Make up: Kristina Hošnjak za @aoma_makeup_academy Styling: @jtudorbevanda

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Inače, Franka je na ovo snimanje povela i sina Viktora, što nas je također oduševilo.

 

View this post on Instagram

 

Mali zvrk prvi put s mamom na snimanju.. ?@johannevisual hvala za uspomenu.

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Koliko voli svog sina Franka je dokazala i objavom od prije koji dan, koju je objavila povodom svog 28. rođendana, a pored koje je napisala:  ‘U pozadini svira neka nostalgična, a ja se opraštam od 27e.  Godina u kojoj sam dobila najljepši mogući poklončić…’, aludirajući na to kako je upravo Viktor taj najljepši mogući poklončić.

Franka i Vedran Ćorluka će se preseliti u ovu luksuznu vilu kada završi karantena! KOJA LOKACIJA!

Franka Batelić objavila prastaru fotografiju! Tko bi rekao da će izrasti u jednu od najljepših žena na svijetu!

Dobra ideja za skidanje kilograma: Franka Batelić otkrila kako joj suprug održava formu u izolaciji!

Zar je moguće da Franka Batelić izgleda ovako dobro samo 16 dana nakon poroda!?

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.