Instagram

NEKIMA JE PRESEKSI: Lana Jurčević objavila provokativnu fotografiju na krevetu koja je podijelila hrvatsku javnost!

Autor: Iva Hanzen

Lana Jurčević polako postaje sve traženija ne samo hrvatska, već i strana pjevačica, a to potvrđuje i činjenica da u posljednje vrijeme putuje daleko izvan granica Hrvatske pa je tako nedavno držala koncerte čak po Australiji, a trenutačno je u Beogradu. U hotelu  u kojem se nalazi je snimila nekoliko izrazito senzualnih fotografija, koje su ujedno i jako umjetnički nastrojene zahvaljujući efektnom retro filteru. Jedna takva izazvala je veliku pozornost, kako pozitvnim, tako i negativnim komentarima.

 

View this post on Instagram

 

L.O.V.E. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ???? @shootwithkitty

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

‘Širi ljubav ne noge’, napisao je jedan Lanin sljedbenik na Instagramu, a drugi je dodao u sličnom stilu: ‘A ne diži nogice tako visoko trebat će ti’. Lanine sljedbenice su se pak složile da je pjevačica prekrasna te su ostavile komentare poput: ‘Meni će oči ispast’ i ‘Prelijepa’. Ne znamo čemu ovako ružni komenatari od muškog dijela publike jer je Lana uistinu prekrasna i premda fotografija pršti seksepilom, uopće nije pretjerana, već je baš ukusno artistički nabijena. Nama je Lana divna.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.