Napokon se pokazali zajedno! Goran Ivanišević uživa s Nives Čanović na Brijunima

Autor: R.A.

Rijetko otkrivaju zajedničke fotografije...

O vezi našeg najpoznatijeg tenisača Gorana Ivaniševića i devet godina mlađe radijske voditeljice Nives Čanović dugo se nagađalo, a sumnje je raspršila sama Nives kada je na svom Instagram profilu u lipnju objavila zajedničku fotografiju. No, par inače jako pazi na to da svoju vezu drži privatnom tako da ih od tada nismo vidjeli zajedno, a potvrda da su još zaljubljeni i uživaju u zajedničkim trenutcima dolazi od glumca Petra Čiritovića koji se na svom Instagram profilu pohvalio odmorom na Brijunima u društvu spomenutog para te svoje supruge Lucije.

#deardearfriends @nivessimpson #petarciritovic @lu.ci.a

Objavu dijeli Petar Ciritovic (@petarciritovic)


Bivši tenisač i voditeljica u vezi su od kraja prošle godine, a obožavatelji su na prstenjaku lijepe Nives primijetili i prsten što bi moglo značiti da se ovaj par zaručio što voditeljica nije željela komentirati. U svakom slučaju, želimo im puno sreće!




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.