Instagram

Nakon natpisa da ju tuče, Karleušin suprug pokazao znak pažnje! No, jesu li ove fotografije dokaz da par napreduje ili nazaduje u odnosu?

Autor: Iva Hanzen

Ako je netko na originalan način proslavio Uskrs, onda je to Jelena Karleuša pa svakako pomičite prstom u desno na objavi niže kako biste vidjeli ne samo fotografije, već i video sadržaje s raskošne proslave ispred Jelenine luksuzne vile. No, jedan nam je detalj upao u oko dok smo pregledavali ove sadržaje. Na fotografijama Jelena i njezin suprug nogometaš Duško Tošić nisu niti u jednom trenutku bili zajedno. K tome u jednom od videa s proslave, koji možete vidjeti niže kako smo spomenuli, Jelena u potpunosti ignorira Duška te ga čak lagano provocira dok njezina kćer Nika razbija jaja s ocem, a Jelena u pozadini govori: ‘Svi naravno navijaju za moju Nikicu’. Pritom je Duško imao kiseli smiješak, a i već se jako dugo nije pojavio na Jeleninom Instagramu, niti on stavlja fotografije s Jelenom na svoj profil.

 

View this post on Instagram

 

????? #quarantine #quarantinelife #ortodoxeaster Hvala @skoria_torte , @tintolino za divne kolače i torte, hvala najboljem dekorateru Zvezdanu koji mi je pomogao da ovaj dan izgleda kao bajka, hvala “Ema” cvećara za divno cveće, THANK YOU @donamatoshiofficial for the dress?? Kao ateista iako ne slavim Uskrs, smatram da je ovo divna tradicija pogotovo kad je reč o deci. Želela sam mojim ćerkama da bar malo ulepšam ovaj dugi karantin i ovaj težak period ne samo za nas već i za čitavo čovečanstvo. Više nego ikad, bitna je ljubav, vera i nada u dobre ljude i bolje sutra?? Srećan praznik svima!✨✨✨ (Teško mi je što moja Divna nije sa nama sada… moja živa rana i večna tuga… Ali dok ja dišem diše i ona.)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Zanimljivo je pritom i to da Duško nije proveo božićne blagadane s obitelji, već je Jelena bila sama s kćerima Nikom i Atinom. No, kada uzmemo u obzir da se već godinu dana piše o aferi koju je Jelena imala s bosanskim nogometašem Ognjenom Vranješom, nije ni čudo da su između Jelena i Duška trzavice, a srpski mediji čak nagađaju kako im se brak raspada zbog Vranješa.




U svakom slučaju, nadamo se da će Jelena i Duško popraviti odnos i da nagađanja srpskih medija nisu 100 % sigurna, pogotovo zato što je možda ovo kratko pojavljivanje na zabavi povodom pravoslavnog Uskrsa ipak znak da par napreduje polako, ali sigurno.

Karleuša poriče da ju muž tuče! Ovo je pravi razlog dolaska policije u njihov dom!




Jelena Karleuša možda ide u zatvor na pet godina i evo što misli o tome! Odgovor je više nego bizaran!

Karleuša tvrdi da ju je Vranješ tajno snimao, no on odgovara: ‘Ne smije me tužiti’

Sestrična bivšeg muža Jelene Karleuše se raspričala i objasnila zašto se pjevačica razvela!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.