Instagram

Nakon Katie Holmes i kćerkice Suri Tom Cruise ima novu žrtvu na nišanu! Želi prebaciti ovu glumicu na scijentologiju i usput se osvetiti bivšoj!

Autor: Iva Hanzen

O pohodima kojima Tom Cruise želi privući što veći broj sljedbenika u svoju scijentološku crkvu mnogo se piše u zadnje vrijeme. Tako smo mogli čitati kako ima tajni plan da opet zavede bivšu suprugu Katie Holmes i otme joj kćerkicu Suri koju je dobio u braku s njom, kako bi ih prebacio na scijentologiju jednom zauvijek. Ovo čak tvrde najbliži Tomovi prijatelji i kažu da je potpuno lud, što će reći da je ozbiljan u svojoj namjeri, a sada portal Gossip Cop tvrdi da je Tomova sljedeća žrtva nakon Katie i Suri, glumica Reese Witherspoon.

 

View this post on Instagram

 

Wanna hear a joke?…Decaf. ☕️?#MomJokes

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on May 9, 2020 at 9:53am PDT

Naravno nije joj mogao prodati priču u stilu: ‘Hej, Reese, daj prijeđi na scijentologiju’ pa joj je prvo ponudio da glumi glavnu ulogu u novom nastavku filma ‘Top Gun’ koji ga je proslavio. Reese je k tome bliska prijateljica njegove bivše supruge Nicole Kidman pa bi s tim ujedno strašno uzrujao Nicole koja je otvoreno protiv scijentologije. Nicole i Tom su inače u tolikom sukobu zbog ovog vjerskog pravca da je Tom čak okrenuo njihovo dvoje posvojene djece Isabellu i Connora protiv Nicole.

Reese je navodno razmišljala o ponudi, no misli se da nije prihvatila istu. Doduše, popis svih  glumaca koji će glumiti u novom nastavku spomenutog filma još uvijek nije objavljen pa je sve moguće.




Tom Cruise će tek sad dobiti slom živaca! Isplivale fotografije na kojima je Katie Holmes trudna! Ali kako pitamo se, kad nije u vezi!

Nakon što ju je odnos s Tomom Cruiseom i jednim još gorim ljubavnikom uništio Katie Holmes sprema osvetu!




Svi u Hollywoodu: ‘Tom Cruise je lud! Brinemo se’ Evo što planira napraviti bivšoj supruzi i njihovoj kćerkici!

U jeku natpisa da je Tom Cruise lud oglasila se njegova kći iz braka s Nicole Kidman! Nikad ju do sad nismo vidjeli!

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.