Instagram

Nakon Jelene Rozge i Franka Batelić objavila ovo veliko priznanje! Iznenađeni smo!

Autor: Iva Hanzen

Danas ambiciozna mlada žena u 27 – oj godini života, udana za prezgodnog nogometaša Vedrana Ćorluku i uspješna pjevačica, a nekad glazbenica u usponu, Franka Batelić odlučila se prisjetiti svog iskustva u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Na Instagram profilu objavila je prigodnu fotografiju i pored nje napisala sljedeće riječi: ‘Gledam sinoć @plessazvijezdama i shvatim da je od ovih fotki prošlo 10 godinaaaaaa! ??☺️ Suosjećam sa svim ovogodišnjim kandidatima, sanjanje koreografija, modrice, probe u svako doba dana…Ali živjeti ples tih par mjeseci i što je još nerealnije – pobjeditiiii… ??????je apsolutno neprocjenjivo! @istvanvarga8 hvala što si toliko genijalan i talentiran i hvala što si trpio moje 17-godišnje-mušice ?? Sretno svimaaaa ove godine i uživajte ljudi!!! Cha-cha-chaaaaaa-oooo! ❤️’.

No, osim prisjećanja na davne godine te podrške kolegama, ova Frankina objava bila je i veliko priznanje. Naime, mislili smo da samo običan puk gleda ovaj show, no očito ga s istim oduševljenjem prate i slavni. Prvo je Jelena Rozga priznala da nedjelje provodi kod kuće gledajući upravo ‘Ples sa zvijezdama’, a sad je isto učinila i Franka Batelić. Eto, tko bi rekao, slavni zaista jesu ljudi od krvi i mesa, baš kao i mi. Što se tiče natjecatelja, sudeći po Frankinom opisu, ali i teškim ozljedama kroz koje Sonja Kovač prolazi u zadnje vrijeme, moramo im reći: svaka čast!




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.