foto: Tomislav Smoljanović

Najljepša žena svijeta posjetila je Zagreb, a sve kako bi najavila VELIKI SPEKTAKL u Hrvatskoj

Autor: Dnevno.hr

Nakon gotovo dvadeset godina, koliko Hrvatska sudjeluje na svjetskom izboru Miss Turizma Svijeta i odličnih rezultata naših finalistica, zaslugom vlasnika licence za Republiku Hrvatsku, Borisa Kosmača, naša predivna Hrvatska je u velikoj konkurenciji ostalih turističkih velesila, odabrana od strane direkcije svjetske licencije, za domaćina ovako velikog svjetskog događaja, Miss Turizma Svijeta.

foto: Tomislav Smoljanović

U proljeće 2019. Hrvatsku će posjetiti više od 60 ljepotica Miss Turizma iz cijelog svijeta, a finalna večer ovog izbora ljepote planira se za 13. travnja 2019.

Hrvatska će imati odličnu priliku promovirati svoju ljepotu i turizam širom svijeta, te ugostiti novinare i vlasnike licenci iz cijelog svijeta.

Nekoliko prošlogodišnjih svjetskih izbora koje su ugostile Malezija, Ekvatorska Gvineja, Tajland, Turska i Venecuela, vrijeme je za Lijepu Našu. Svjetski izbor se uspješno organizira, jednom godišnje, od davne 1989. godine, punih trideset godina.

Godinama naše predivne finalistice promoviraju Hrvatsku i njezin turizam širom svijeta, svojom ljepotom, talentom te promocijskim filmovima koji predstavljaju ljepote Hrvatske. ”Godinama sam osobno sudjelovao na svjetskim izborima kao službeni koreograf, šest godina, sudjelovao kao član stručnog ocjenjivačkog internacionalnog žirija čak 8 puta, a prošle sam godine i radio kao producent finalnog svjetskog izbora u Maleziji. Od prvog dana, kada sam kao jedan od najmlađih vlasnika licence u svijetu za Hrvatsku, sudjelovao predstavljajući našu zemlju, želja mi je bila svjetski izbor dovesti u Hrvatsku i napokon sam uspio i presretan sam”, kazao je Boris Kosmač, poznato tv lice, urednik i voditelj, ali i ponosni organizator svjetskog izbora koji će se održati u Hrvatskoj.

foto: Tomislav Smoljanović

Prošlog tjedna Hrvatsku je posjetila i aktualna Miss Turizma Svijeta, Andrea Gutierrez iz Kolumbije, koja je prestižnu titulu ponijela u siječnju 2018. u Malaki u Maleziji.

foto: Tomislav Smoljanović

Oduševljena je Hrvatskom, ljepotom Zagreba, modom te fantastičnom hrvatskom kuhinjom, a najviše štruklama, koje je jela u obilasku grada. Došla je kako bi službeno najavila domaćinstvo Hrvatske ovako velikog svjetskog modno turističkog događanja.




”Prekrasnu zemlju imate, a oduševljena sam i gostoprimstvom. Gastronomija vam je fantastična, a zagorske štrukle morat ću opet kušati. Presretna sam jer ću se iduće godine vratiti u vašu zemlju”, kazala je aktualna Miss Turizma Svijeta.

foto: Tomislav Smoljanović

Pripreme finala Miss Turizma Svijeta su već uvelike u tijeku, a Kosmač se nada nesebičnoj pomoći hrvatskih institucija, Hrvatske turističke zajednice, Ministarstava Turizma, te gradova lijepe naše i medija, kako bi finalni svjetski izbor, na najbolji mogući način, doveo ljepote Hrvatske i uspješnost hrvatskog turizma u svijet.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.