Instagram

Najbolja prijateljica Meghan Markle će joj napraviti pakao od života! Već je počela s prijetnjama!

Autor: Iva Hanzen

Kanadska modna dizajnerica i jedna od najboljih prijateljica Meghan Markle, Jessica Mulroney trenutačno je u središtu skandala zbog rasističkih izjava koje je uputila fitness influencerici Sashi Exter koja je Afroamerikanka.

Naime, Sasha je na svom Instagramu u zadnje vrijeme izrazito vokalna oko nemira koji vladaju u Americi pa je tako na jednom od Instagram Storyja pozvala sve svoje prijatelje i pratitelje koji imaju iznimno velik broj vlastitih pratitelja da podrže inicijativu Black Lives Matter, odnosno da na svom Instagramu objave nešto u svezi ove inicijative, kako bi pokazali da podržavaju borbu Afroamerikanaca protiv bjelačke opresije. Iako je Sasha očito stala na stranu Afroamerikanaca, pritom nije htjela svojim riječima nikoga izravno prozvati ili povrijediti.

 

View this post on Instagram

 

Ooop? We shaking our heads at y’all??‍♀️?? • Tune in today at 3pm for another dope IG Live hosted exclusively by @msmeshagaye ?? She’ll be catching y’all up on ALL the latest tea, including her brand new segment #Cancellationsoftheweek where she’ll be discussing the details behind the stories of who’s officially cancelled starting with these ppl☝???‍♀️ Plus, tons more! • Don’t miss out on a great time???? TODAY AT 3pm? Drop a ? below if you’ll be tuning in? • • • torontonews #ctv #cancelled #podcast #currentnews #covid19 #cancellation #citylife #gonewiththewind #globalnews #radiohost #jessicamulroney #stayindoors #hattiemcdaniel #tradition #breakingnews #tekashi69 #canadiannews #podcaster #update #akon* #summerevent #worldwide #pandemic #2020 #lifestylepodcast #askmesha #suchaprettymess #suchaprettypodcast

A post shared by Such A Pretty Podcast?? (@suchaprettypodcast) on




No, Jessica se iz nekog razloga osjetila prozvanom te je odlučila da ne samo da neće podržati spomenutu incijativu, već je Sashi rekla da je njezin glas bitan jedino ako govori na lijep, a ne ovako izravan način. Da stvar bude gora, nakon toga je Jessica Sashi slala prijeteće e-mailove, na što je Sasha čak i regirala mirnije, nego ostatak afroameričke zajednice, koja je Jessicin postupak odmah nazvala rasističkim. Sasha je nakon svega rekla da Jessicu čak ne bi nazvala rasistkinjom, ali da smatra kako je Jessica itekako svjesna svoje moći, bogatstva i privilegiranosti koje ima zbog bijele boje kože. Naravno, najviše od svega joj smetaju prijetnje koje joj je Jessica uputila, tim više što je Sasha samohrana majka koja se samo bori za to da preživi.

 

View this post on Instagram

 




Me at 9am vs. Me at 4pm⁣ ⁣ That’s it…that’s the caption. Drop an emoji below in solidarity if you feel me! ?⁣ ⁣ #girlmom #honestmotherhood ⁣

A post shared by SoSasha (@sashaexeter) on

Jessicine prijetnje nisu mogle doći u gore vrijeme s obzirom na to da su i dalje na snazi snazi masovni prosvjedi koje je uzrokovala nasilna smrt Georgea Floyda od strane nekoliko policajaca. Jessica se stoga našla na udaru brojnih kritika, a otkazane su joj i mnoge poslovne suradnje. Iako se nakon svega javno ispričala, američka javnost i dalje joj ne želi oprostiti, a u cijeloj priči žalosno je i to što je zbog ove afere izgubila i najbolju prijateljicu, odnosno Meghan Markle.

 

View this post on Instagram

 

How would you feel if you were Meghan? ? Swipe up in Stories or Royals highlights for details.

A post shared by PerezHilton.com (@perezhilton) on

Kako je sama Meghan mulatkinja, a i imidž joj je strašno narušen te joj ne bi išlo u prilog da se druži s osobama kao što je Jessica, okrenula je Jessici leđa, a sada neki mediji prognoziraju da bi se Jessica mogla obrušiti i na Meghan s obzirom na to da joj prijetnje očito nisu strane. Štoviše, tabloid New Idea tvrdi da Jessica sprema Meghan osvetu jer smatra da ju je Meghan napustila u trenutku u kojem joj je najviše bila potrebna, a kako zna sve Meghanine tajne moguće je da će iste uistinu pustiti van, što će samo još više narušiti ugled već sada izuzetno omražene Meghan.

Izgleda da je supruga kanadskog premijera koronavirusom zarazila i najbolju prijateljicu Meghan Markle!

ŠTO? Meghan Markle ima još jednog supruga i dvoje djece? Oni žive u Americi već godinama!

Najgora noćna mora Meghan Markle: Iscurio njezin dnevnik koji otkriva pikanterije s britanskog dvora

Meghan Markle tvrdi da joj sina žele oteti teroristi! I ona i Harry su u strahu!

 

 

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.