Instagram

Najbogatija Hrvatica misteriozno nestala, no pronašli smo je u društvu Severininog PR managera!

Autor: Iva Hanzen

Sanja Duggan je poznato ime u krugovima hrvatskog jet-seta već više od desetljeća, premda je prije nekoliko godina misteriozno nestala iz Hrvatske. Podsjetimo, bila je u braku s poduzetnikom Demianom Dugganom, a ovaj je brak obilježio ostatak njezina života. Naime, Demian je bio podrijetlom iz ugledne i bogate američke obitelji koja i danas živi u Kaliforniji te vodi moćnu tvrtku ‘Robert W. Duggan i suradnici’. Na hrvatskom su tržištu imali tvrtku pod imenom Metropolis Media, a nju je Sanja naslijedila nakon Demianove smrti i to unatoč protivljenju njegove obitelji. Svoje je udjele u tvrtki polako prodavala što je njoj i njezinom drugom mužu Frani Barbieriju, s kojim je dobila sina, omogućilo luksuzan život. Tad je ponijela i titulu najbogatije Hrvatice.

Instagram

No, nakon što je s 31 godinom postala prva Hrvatica koja je ponijela ovu laskavu titulu s 10,3 milijuna eura na računu, preselila se u Los Angeles i misteriozno nestala. U međuvremenu se rastala od Frane te se udala za poduzetnika Krešimira Čorka s kojim je posljednji put viđena na ljetovanju u Hrvatskoj prije nekoliko godina, no izgleda da je i taj odnos u krizi.  Danas ima 48 godina i bježi od hrvatskih medija kao vrag od tamjana pa se tako o njezinom životu ne zna ništa zato što svoju intimu ne želi dijeliti niti na društvenim mrežama. No, zato je česta gošća tuđih Instagram profila, pa je tako ovo ljeto Tatjana Dragović objavila jednu fotografiju sa Sanjom na ovoj društvenoj mreži, a nekoliko mjeseci prije toga Iva Jerković se pohvalila informacijom da je bila sa Sanjom na večeri.

Instagram

Ovo je ljeto Sanja bila i česta gošća Instagram profila Davora Grgina, PR stručnjaka i  Severininog najboljeg prijatelja. Zajedno su posjetili Hvar te ljetovali u Grčkoj.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.