Instagram

MORATE VIDJETI: Maja Šuput potpuno gola iznenadila zaručnika za Valentinovo

Autor: Iva Hanzen

Maja Šuput je jedna stvarno originalna žena. Svom je zaručniku Nenadu Tatarinovu priredila iznenađenje povodom Valentinova odjevena samo u ogroman buket ruža i ženstvene bijele salonke. Ovim je prizorom odlučila počastiti i svoje fanove pa je fotografiju ovog romantičnog trenutka objavila na svom Instagram profilu. Fanovi su naravno odlično reagirali, premda je jedna Majina obožavateljica komentirala kako tu nema ljubavi, nego samo kompleksi. Mi se ne slažemo s dotičnom jer nam je ovakvo iznenađenje baš originalno, a i trebalo se potruditi ovako nešto izvesti.

 

View this post on Instagram

 

Valentinovo pocinje u ponoc… pa krenimo po protokolu ??❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Što god tko mislio o Majinoj ideji, jedno je sigurno – ovo je definitivno najseksi poklon koji je neki muškarac ikad primio za Valentinovo. Baš je sretnik taj Nenad.




 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.