Instagram

Morate vidjeti brata Lidije Bačić: Ovo je muškarac za kojeg bi se svaka žena udala

Autor: Iva Hanzen

Osim što ima dvije sestre, stariju Doru, također pjevačicu, Lidija Bačić ima i brata Franka. Doduše, o Lidijinoj drugoj sestri se ništa ne zna i ne može ju se pronaći na internetu, dok je Dora prilično popularna pa njene video spotove možete lako pregledati na YouTube-u, a i dosta je aktivna na Facebooku. No, ako je suditi po tome koliko je Dora lijepa, baš kao i Lidija, i njihova treća sesta je sigurno isto prava zavodnica. Zavodnički geni očito jako kolaju obitelji Bačić jer je i Franko prezgodan, a kad je Lidija objavila njegovu fotografiju na Instagramu, ova se platforma skoro srušila od silnih komentara koliko je ovaj nabildani tamnoputi morski vuk privlačan ženama.

 

View this post on Instagram

 

Ovo lito sam imala 30 koncerata pa sam konačno uhvatila par dana za odmor? Moj brat Franko i ja ( dvi sestre nisu mogle s nama )… Nazdravljam vam pivom ( ne volim šampanjac)?? #PLANETLILLE #ISTASIGLAS #NEVEREVERPHOTOSHOP

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on

Franko inače ne voli društvene mreže, odnosno ne zanimaju ga previše pa ga tako nema niti na Instagramu niti na Facebooku, a i djeluje nam kao tip koji će radije otploviti negdje sa svojom barkicom i uživati, umjesto da troši vrijeme na prazne priče. Mogao bi biti uzor svakom muškarcu – samozatajan, a beskrajno zgodan.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.