Instagram

Morate čuti što Neven Ciganović misli o izdanju Maje Šuput o kojem svi pričaju! Usporedio ju s jednom bizarnom pojavom!

Autor: Iva Hanzen

Maja Šuput često svojim odjevnim kombinacijama plijeni pažnju, kako na pozitivan način, tako i na onaj negativan. Zadnja kombinacija koju je odjenula za potrebe showa ‘Supertalent’ svakako spada u ovu drugu kategoriju. I premda se naravno našlo fanova koji su bili oduševljeni ovim izdanjem pjevačice, mnogi nisu mogli prijeći preko Majine frizure za koju su rekli da nalikuje lavljoj grivi.

 

View this post on Instagram

 

Love this show ??? @supertalenthr No2

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 




U  ledeno-bijeloj nijansi haljine, čiji prorez seže sve do struka jest bila seksi, no gornji dio koji nije imao rukave već je išao oko vrata te se vezao naprijed u obliku mašne, ipak je bilo prekičast.

 

View this post on Instagram

 




We did it again ??? @supertalenthr No2

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Na Majin se look osvrnuo i stilist Neven Ciganović koji je na svom Facebooku objavio tri kolaža. U prvom je pjevačicu usporedio s Jocelyn Wildenstein, američkom zvijezdom koja je postala planetarno poznata nakon brojnih estetskih operacija, uz status: ‘Jocelyn Wildenstein finally found her forgotten Croatian twin sister!?‍♀️’, odnosno Jocelyn Wildenstein je napokon našla svoju zaboravljenu hrvatsku sestru blizanku’.

Facebook

U drugom se kolažu Neven nadovezao na usporebe s lavovima i ostalim životinjama.

Facebook

Zatim je objavio i kolaž na kojem je Maju i njezinog stilista Marka Grubnića, koji i jest ‘krivac’ za ovako katastrofalne Majine lookove, usporedio sa scenom iz ‘Frankensteina’, uz status: ‘Ovo dvoje su moja vječita inspiracija i nadahnuće??’.

Facebook

Stoga smo pitali Nevena kako bi komentirao ovaj look Maje Šuput i misli li on da se Hrvatima sviđaju ovakva izdanja slavne pjevačice ili im služe tome da se samo dobro nasmiju. Evo što nam je odgovorio:

‘Pa ja nekako brijem da Maja i njezin tim idu za time da se o njoj i njezinim lookovima priča i dalje idućih nekoliko dana nakon same emisije, ne mareći uopće na to kako ona zaista izgleda. Jer, koliko sam ja shvatio, barem prema onome što nam oni prezentiraju “Supertalent” je u biti ”Šuput talent” jer se Majina ekipa svim silama trudi da kandidate baci u drugi plan te da se priča samo o Maji i njezinim outfitima. Definitivno sam siguran da Majin izgled poput ovog sinoćnjeg može samo dobro nasmijati naciju, jer koliko vidite i u meni su probudili neiscrpni izvor inspiracije.’

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.