Instagram

Milan će dobiti slom živaca kad vidi kako je Severina čestitala rođendan Igoru! Ovo je san svakog muškarca

Autor: Iva Hanzen

“Stvorija te Bog samo mog da te volin, nebo kaže da bez tebe ne postojin, odnija mi s lica smij ko god je tija, a ti si to, a ti si to prominija. Sretan rođendan, anđele moj dragi, hvala ti za sve ??❤️?????”, napisala je Severina pored fotografije na kojoj se nalazi sa suprugom Igorom Kojićem te je dodala hashtagove, odnosno oznake značajnog sadržaja: #mojaljubav #srecanajveca #rodjendan #volimstosevolimo i #ljubavseljubavljuvraca. Ovo nam se čini kao hrabar potez jer je ipak velika stvar kada ovako otvoreno pokazuješ da nekoga voliš, pogotovo zato što je pjevačica još u oštrom sukobu s bivšim suprugom Milanom Popovićem, a ovakva javna objava ljubavi Igoru, i to na tako emotivan način, sigurno će Milana dovesti do ludila.

No, Milan može misliti što hoće jer su Severinini fanovi uz nju. Bili su oduševljeni ovom objavom te su je obasuli silnim pozitivnim komentarima poput:




“Dovoljno si bila velika da moliš Boga da se on rodi da bi se udala za njega”, “Divan par, sretan rođendan ?”, “Sretno vam sve bilo”, “Kako su oni meni slični… iste usne imaju, čak i oči malo… baš prelijepo”, “Sritan ti i živila ljubav❤️”, “Kako ste vas dvoje ljepi ❤️”, “Srećan rođendan tvom anđelu, volite se u inat svima!”, “Čuvaj ga, lijep je i volite se, a najvažnije dobar čovik prema tvom ditetu, sritno”, “Lijepo je vidjeti da je netko sretan❤️??”, “Severina samo bog može stvoriti taku ženu❤️❤️”, “Ljubav je to ♥️”, “Sretan rođendan tvom najdražem ….. divno vas je vidjeti zajedno ….”, “Živela ljubav” i “Čestitam, divni ste i ovaj stih je predivan”, dok je najbolja Severinina prijateljica Iva Radić napisala:”Vjerujem u ljubav radi vas❤️ volim vas”.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.