Instagram

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones vječito u drami, ali ovaj put će rastanak jako skupo platiti!

Autor: Iva Hanzen

Catherine Zeta Jones se u siječnju na Instagramu pohvalila sa šarmantnom obiteljskom fotografijom koju možete vidjeti niže, a na kojoj pozira sa suprugom Michaelom Douglasom i 19-godišnjim sinom Dylanom kojeg je dobila u braku s Michaelom. Ova je fotografija dala naslutiti da su Michael i Catherine nakon svih brodoloma koje su doživjeli napokon u miru i sreći, a to su potvrđivale i mnoge druge obiteljske fotografije koje su uslijedile, na kojima obitelj Douglas-Jones izgleda savršeno kao s reklame, no to izgleda ipak nije tako.

 

View this post on Instagram

 

At last, we are here. David Byrne’s ‘American Utopia’ so excited!!!!

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

 




View this post on Instagram

 

We love you Michael, Happy Father’s Day my love ??♥

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on




Podsjetimo, 75 –godišnji Michael i 25 godina mlađa Catherine u braku su više od dva desetljeća, a on je još bio u prethodnom braku kada ju je upoznao. U tom su periodu dobili i kćer, danas 17-godišnju Carysa Zetu te su prošli sito i rešeto – od njezine borbe s bipolarnim poremećajem, preko njegovog raka jezika do pokušaja razvoda od kojeg su na kraju odustali. Navodno je glavni uzrok razvoda bio preužurban tempo života zbog kojeg se nisu mogli viđati i posvetiti se jedno drugome, što je na kraju rezultiralo odlukom da više ne žive zajedno. Na kraju su se ipak pomirili i 2013. su si opet dali šansu, s tim da su najavili da se ovaj put vole jače no ikad prije.

 

View this post on Instagram

 

Happy International Women’s Day to the two most important women in my life ❤️ #IWD2020

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

Ipak, sada izgleda da će se ustinu rastati i to ovaj put zauvijek, no osim što će se morati oprostiti jedno od drugog, morat će se odreći i pozamašne svote novaca. Portal Gossip Cop tako piše da će na razvod morati potrošiti čak 350 milijuna dolara.

Doduše, ako je suditi po njihovim Instagram profilima, ljubav je i dalje prisutna, a kako su prošli kroz sve ikad zajedno, zasigurno su i najbolji prijatelji. Hoće li i ovaj put odustati od razvoda ili će ipak reći zbogom i ‘spiskati’ novce na brakorazvodnu parnicu, uskoro ćemo saznati, no jedno je sigurno – ovom paru se zaista teško odvojiti jedno od drugog, a koliko god ovaj ‘love-hate’ odnos koji gaje možda bio nezdrav u nekim trenucima, jedan su od najdugovječnijih parova u Hollywoodu.

Jedni kažu da Catherine Zeta Jones s 50 godina izgleda savršeno bez šminke, drugi da je previše izoperirana! Što vi mislite?

Nakon Angeline Jolie i Leonardo DiCaprio upleten u najveći ljubavni skandal u Hollywoodu u povijesti!

Demi Moore pokreće emisiju o seksu! ‘Slušajte muškarci! Uzmite papir i olovku i zapisujte savjete koje ću vam dati’, poručila im!

Bila je najbogatija i najslavnija žena na svijetu! No, iza toga se kriju teške traume iz djetinjstva! ‘Još imam noćne more’

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.