Instagram

Melania Trump napravila scenu u javnosti o kojoj se već danima priča! Osramotila Donalda, a svi se pitaju zašto!

Autor: Iva Hanzen

Završnica predsjedničke debate 22. listopada nije bila noć za 74-godišnjeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa. Uz negativne reakcije i primjedbe koje je zaradio tijekom i nakon rasprave, Trump je doživio i odbijanje od strane svoje 24 godina mlađe supruge Melanie Trump. Ako neustrašivog Trumpa ovo nije pogodilo u trenutku kada je to doživio, njegovo samopouzdanje sada je sigurno narušeno jer se internetom već danima dijeli snimka na kojoj Melania s odlučnošću i ljutnjom miče svoju ruku iz ruke svog supruga i to baš u trenutku kada su se zajedno pojavili na pozornici, na što ju je on potapšao po leđima kao da mu je neki prijatelj ili suradnik, a ne supruga.

Kao da to nije dovoljno, i svjetski mediji raspisali su se na ovu temu, a ono što je najzanimljivije u cijeloj priči je to što je Melania poznata po svom kiselom osmijehu i umijeću da glumi savršenu suprugu, iako se sada već pouzdano zna da je njihov brak sve samo ne savršen. No, izgleda da je Melania stvarno na rubu jer si nikad prije ne bi dopustila ovakvo ponašanje u javnosti. U svakom slučaju, svi se sada pitaju zašto se Melania odlučla na takav potez, pogotovo zato što je ranije tog dana u javnosti viđena kako se drži za ruke sa suprugom.

Istodobno, pristaše bivšeg potpredsjednika Joea Bidena nisu mogle ne usporediti slatke geste Joea i njegove supruge, dr. Jill Biden, s onima Trumpa i njegove supruge. Kada su se Joe i Jill pojavili na sceni, pozdravili su se sigurnim zagrljajem, dokazujući svoj zdravi brak koji traje već pune 43 godine. Par je također viđen kako se drže za ruke tijekom i nakon fotografiranja.




Inače, prema Instyleu, nedavno završena predsjednička rasprava prvi je događaj u kojem je Melania sudjelovala nakon pozitivnog testa na COVID-19 i samoizolacije koju je provela u Bijeloj kući zajedno s 14-godišnjim sinom Barronom Trumpom, koji je također dobio COVID-19. Trump je pak bio negativan na test, kao što su i Melania i Barron u ovom trenutku.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.