Photo by Michael Loccisano/Getty Images

MELANIA OTVORENO O ODNOSU S TRUMPOM: ‘Ne bavim se navodnim supugovim nevjerama’

Autor: Hina

Američka prva dama Melania Trump rekla je u intervjuu objavljenom u petak da se ne bavi špekulacijama o suprugovim nevjerama jer ima pametnijeg posla, te odgovorila da voli svog muža a da mediji ponekad nekorektno govore o njihovom odnosu.

“Ja sam majka i prva dama, i imam važnijih stvari o kojima razmišljam i koje radim”, rekla je Melania Trump u intervjuu za mrežu ABC snimljenom tijekom njezina puta u Afriku prošli tjedan, upitana o mogućim izvanbračnim avanturama svog supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Na pitanje voli li predsjednika, kazala je: “Da, dobro nam je”, ali je i istaknula kako medijsko pokrivanje njihovog odnosa nije uvijek korektno.

“Znam što je ispravno i što je istina ili neistina”, rekla je.

U prvom dijelu intervjua objavljenom u četvrtak, Melania Trump dala je potporu ljudima uključenim u pokret MeToo, ali je istaknula da oni koji iznose optužbe za seksualno zlostavljanje moraju podastrijeti “čvrste dokaze”.

“Podržavam žene i treba ih se čuti. Moramo im dati potporu. Ali također i muškarcima, ne samo ženama”, kazala je Melania za ABC.

Na pitanje misli li da su muškarci koji su optuženi za neprimjereno ponašanje i o kojima su pisali mediji nepošteno tretirani odgovorila je da su potrebni “čvrsti dokazi”.




Prva dama rekla je također i da je najzlostavljanija osoba na svijetu, otkrivši da je pokrenula kampanju protiv ‘cyber’ zlostavljanja.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.