Instagram

Meghanina prijateljica iz djetinjstva razvezala usta: ‘To je bio trenutak koji je presudio našem prijateljstvu’ Harryju se crno piše!

Autor: Iva Hanzen

Iako se na prvu činilo da samo britanska kraljevska obitelj ima pik na Meghan Markle, izgleda da je Meghan stvorila jako puno neprijatelja i među onima koji su u početku bili na njezinoj strani. Da Meghan vodi iscrpljujuću sudsku bitku sa svojim ocem, kao i to da su Meghanini brat i sestra otvoreno izjavili da je vole, ali da je postala hladnokrvna manipulatorica, suvišno je više govoriti, a nedavno smo saznali i da se Meghan gadno posvađala s najboljom prijateljicom, stilisticom Jessicom Mulroney, koja joj čak sprema osvetu.

Jessica će navodno otkriti sve prljave tajne o Meghan koje bi je mogle uništiti, a sada je usta razvezala još jedna bivša Meghanina prijateljica, Ninaki Priddy, koja Meghan poznaje još od djetinjstva. Ninaki je tako otkrila neke detalje iz Meghanina prvog braka koji zapravo puno govore o Meghan kao o osobi, a oni su sljedeći…

View this post on Instagram

#MeghanMarkle's childhood friends speaks out against her! ?⠀ ⠀ #NinakiPriddy, a childhood friend and #maidofhonor to Meghan in her first marriage, is spilling all sorts of unnecessary tea about #PrinceHarry’s wife to be. ? ?⠀ ⠀ Ninaki’s friendship to Meghan allegedly fell out after Ninaki caught up with Meghan’s ex-husband and TV producer #TrevorEngelson following their divorce. She ultimately became #TeamEngelson, and her friendship with Meghan ended. ?⠀ ⠀ Ninaki sold intimate home videos of Meghan she had from growing up alongside the royal-to-be. The videos show Meghan’s determination for fame and even give a glimpse of Meghan’s strained relationship with her father. ?⠀ ⠀ Will #GaryWithDaTea be selling #RickeySmiley‘s secrets when he ties the knot with #PorshaWilliams? ? Find out at #DishNation.com! ?

A post shared by Dish Nation (@dishnation) on

Mnogi su zaboravili da je Meghan prije bila udana za pet godina starijeg filmskog producenta Trevora Engelsona, s kojim je bila u braku od 2011. do 2013. godine. Meghan je smatrala da joj je Trevor savršena prilika jer je oduvijek sanjala o glumačkoj karijeri, kao i o tome da je netko zaprosi. Trevor joj je kao filmski producent tako bio karta za uloge, a kako je već bila u 30-ima, i jedna od zadnjih prilika za brak.

 

View this post on Instagram

 

Entertainment|Gossip|North America|USA . Ninaki Priddy was a friend of the bride-to-be and soon-to-be Royal , Meghan Markle. They were the very best of friends but she believes the girl she’s known since two years old has disappeared. • Priddy blames Markle for the end of her first marriage to TV producer Trever Engelson. A marriage which Priddy believes was sacred . According to her, Markle is “calculated” in dealing with people she calls “friends” . She believes that in some way Meghan didn’t give that marriage a chance and that she actually hurt Engelson. This ended Priddy’s friendship with her. • • • • #toomuchstory#gist#trevorengelson#meghanmarkle #ninakipriddy#harrywindsor#princeharry#marriage#complicatedfriendships#bonds#friends#saperated#divorce#sad#endearing#bffs#buddies#bestfriends#formerlovers#gossip

A post shared by TooMuchStory (@toomuchstory) on

Iz svega se da naslutiti da tu nije bilo prevelike ljubavi, no sve u svemu, nisu se loše slagali, iako su se, zbog udaljenosti iz poslovnih razloga, često svađali. Unatoč tome, Trevor se uvijek trudio da riješe sve probleme i bio je jako povrijeđen kada je Meghan tražila razvod. To je bilo previše čak i za Ninaki koja je tada uvidjela da se Meghan mijenja u dvoličnu manipulatoricu, zbog čega više nije htjela biti njezina prijateljica. “To više nije bila Meghan koju sam poznavala. To je bio trenutak koji je presudio našem prijateljstvu”, otvoreno je izjavila Ninaki.

Bivša najbolja prijateljica Meghan Markle najavila osvetu, no Meghan očekuju još gori problemi zbog bahatosti!

Rođak prijeti Meghan Markle! Ako mu ne plati 10 milijuna kuna, lansirat će njezin pornouradak!

Meghan Markle ozbiljna o razvodu od Harryja! Već planira izlaziti s drugim muškarcima!

IPAK NIJE SVETICA: Meghan Markle vlastitog brata bacila na cestu! Evo što on kaže na to!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.