Instagram

Meghan urlala na Kate, a Harry nazvao Williama pogrdnim imenom! No, to je sitnica! Evo zašto su William i Harry u svađi još od prije!

Autor: Iva Hanzen

U moru knjiga o Meghan Markle i princu Harryju, kao i svim kontroverznim i tajnim detaljima njihovog odnosa s britanskom kraljevskom obitelji, pogotovo s Kate Middleton i princom Williamom, uskoro će se pojaviti još jedna. Kako piše Daily Mail, i ova bi knjiga trebala pojasniti zašto su Meghan i Harry odlučili napustiti život na britanskom dvoru, iako Meghan i Harry tvrde da za posljednju knjigu o njihovom životu nisu uopće intervjuirani, dakle riječ je o neautoriziranoj biografiji.

Bila Meghanina i Harryjeva posljednja biografija autorizirana ili ne, zanimljivo je da u istoj stoji kako je Harry nazvao Williama snobom kada mu je William rekao da uspori s Meghan. Kako smo i prije čitali da su Harryja, i William i Kate Middleton, upozoravali na to da Meghan ne pripada njihovom društvenom sloju i da će joj biti teško prilagoditi se njihovoj obitelji, pogotovo nakon što je Meghan svaku pomoć odbila, ovakva reakcija princa Harryja ne čudi jer je svaki put kada su William i Kate pokušali pričati s njim na temu Meghan, ružno reagirao.

William je s druge strane, kada je rekao da bi Harry trebao usporiti s Megan, bio zabrinut za brata jer je smatrao da ga Meghan samo želi zavesti i iskoristiti, što se kako vrijeme odmiče, čini sve izglednijim. Nakon što je Harry Williama nazvao snobom, mjesecima nisu razgovarali, kao ni Kate s Meghan jer Meghan od početka također nije sjela Kate. Kasnije se pokazalo da je Kate bila u pravu jer je Meghan bila sklona raditi scene po britanskom dvoru pa je tako jednom prilikom urlala na Kate i njezinu poslugu, dok je Kate plakala.

Harry i Megan su pak smatrali da su članovi britanske obitelj skovali urotu protiv njih i da tabloidima otkrivaju njihove privatne stvari, što je s vremenom uzrokovalo to da njihov boravak u Velikoj Britaniji postane neizdrživ zbog silnih napada medija. Doduše, čak i sada kada žive u SAD-u, mediji, kako britanski tako i američki, ne prestaju pisati o njima, što ne čudi jer im mladi par gotovo svakodnevno daje povoda svojim ponašanjem i bez pomoći rodbine.

Ipak, tabloid Express tvrdi kako su trzavice i svađe između Harryja i Williama počele puno ranije, točnije u djetinjstvu, dok je Meghan bila samo kap koja je prelila čašu. Tako kraljevski biograf Robert Lacey u svojoj novoj knjizi koja se bavi odnosom Harryja i Williama, a koja se zove ‘Borba braće: William i Harry – prijateljstvo i svađe’, objašnjava kako su braća možda bila nerazvojna, ali su odrastala u svijetu punom kontradiktornosti i sukoba koji su zapravo započeli prije nego što su se oni uopće rodili i to nesretnim brakom njihovih roditelja.

Lacey dodaje kako su konfliktima između braće sigurno pridonijele i njihove uloge. William je oduvijek smatran budućim kraljem, dok su Harryja nazivali ‘pošteđeni’ i oduvijek su ga shvaćali samo kao običnu rezervu.

I neki drugi stručnjaci se slažu s tim da je loš brak princa Charlesa i princeze Diane bio tek jedan dio problema, a da je drugi bila podjela braće zbog trona. S jedne strane Harryja je oduvijek pratio osjećan bezvrijednosti, dok je William pak bio ljubomoran na Harryja zbog slobode koju imao kao ‘rezervni’ nasljednik, tim više što nikad nije htio biti kralj. Harry je navodno jednom prilikom rekao da on nema problema s tim da postane budući kralj, što je sigurno samo dolilo ulje na vatru.

Naravno ni Harry ni William nikad otvoreno ne govore o svojim sukobima, a Harry je čak nedavno izjavio kako imaju  svoje dobre i loše dane, pogotovo zbog stresa koji ih neizbježno prati kao pripadnike britanske kraljevske obitelji, ali kako će uvijek biti braća. ‘Gledajte, mi smo braća, uvijek ćemo biti braća, samo se sada nalazimo na različitim putovima. Ipak, sigurno ću uvijek biti tu za njega i znam da će on za mene’, objasnio je Harry, no njihov odnos trenutno govori drugačije.

TRAGIČAN ZADNJI SUSRET: Kate nije mogla biti gora prema Meghan, a Harry i William kao da nisu braća!

NE SLUTI NA DOBRO! William i Harry se odlučili na korak koji će ih zauvijek udaljiti! Harry k tome brata ‘žica’ novce!

Meghan Markle urlala na Kate Middleton! Morate čuti kakvu scenu joj je napravila! Koja histerija!

NOVI NASTAVAK SAPUNICE: Meghan Markle tvrdi da ju je princ William otjerao iz britanske kraljevske obitelji!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.