Screnshot, izvor: Glamour

Meghan progovorila o traču oko Kate Middleton! ‘Nije istina. To se dogodilo meni! Ispričala mi se!’

Autor: Daniela Delale

U svom osobnom intervjuu s Oprah Winfrey, Meghan Markle se osvrnula na glasine da je rasplakala suprugu princa Williama, Catherine, vojvotkinju od Cambridgea, tijekom priprema za vjenčanje.

Glasina je dospjela na naslovnice i izazvala neprijateljstvo u javnosti – ali to nije bila istina, rekla je Meghan. Zapravo je bilo obrnuto – Meghan je bila ta koja je bila u suzama.

“Nekoliko dana prije vjenčanja bila je uznemirena zbog nečega što se odnosi na haljine za djevojke. To me rasplakalo, stvarno je povrijedilo moje osjećaje”, rekla je.

Dodala je da “nije došlo do sukoba” i da je oprostila vojvotkinji od Cambridgea, koja je poznata kao Kate. Ona je “dobra osoba”, rekla je Meghan.

“Mislim da nije fer prema njoj da ulazim u detalje oko toga, jer se ispričala”, rekla je – ali ono najteže što je bilo javno i neumorno – “krivili su me za nešto što nisam učinila, već se dogodilo meni”, rekla je Meghan.

“Svi u instituciji znali su da to nije istina”, rekla je (institucija je kraljevska obitelj). Kad je Winfrey pitala zašto se nitko nije oglasio, Meghan je odgovorila: “To je dobro pitanje.”




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.