Instagram

Meghan Markle se vratila glumi, no kritičari ju popljuvali već nakon prve uloge! Evo što kažu!

Autor: Iva Hanzen

Kao što je i planirala, Meghan Markle se vratila glumi, no kritičari nisu zadovoljni, bar ako je suditi prema onome što piše Daily Mail. Naime, Meghan je posudila svoj glas u Disneyevom dokumentarcu o slonovima, no nitko nije bio oduševljen istim. Optužili su ju da previše glumata i da je strašno dosadna, iako se našlo i onih koji smatraju da njezin glas odgovara radnji dokumentarca. No, kad se sve zbroji i oduzme, zaključak je da je Meghan samo još jedna prosječna glumica. Uskoro će i publika moći vidjeti ovaj dokumentarac pa će i ona reći svoje, no pitamo se je li Meghanin planetaran uspjeh, koji je ponajviše zaradila hit serijom ‘Suits, ipak više produkt njezinog izgleda i vizualnog šarma, nego njezinog talenta.

Upravo bi ju angažman u seriji ‘Suits’ mogao spasiti, ako je pak vjerovati tabloidu Mirror, jer su joj se javili iz njemačke kozmetičke tvrtke Biotulin koja Meghan nudi suludih 5 milijuna dolara, odnosno 33137000 kuna za svakih pet sekundi njezinog ponovnog pojavljivanja u ovoj seriji. Glumica još nije potvrdila prihvaća li ovu ponudu jer joj navodno nude i neke veće glumačke uloge. No, kako je Meghan u zadnje vrijeme teško vjerovati, moguće je da je ovo samo PR trik kojim se želi prikazati poželjnom u svijetu glume.

U svakom slučaju, i Meghan i Harry moraju pod hitno smisliti kako će financirati luksuzne vile  u Vancouveru i Los Angelesu,  troškove osiguranja koje sada sami moraju plaćati jer više nemaju pravo na konstantnu policijsku zaštitu niti od strane Velike Britanije, niti od strane Kanade, a bome niti od strane Amerike, kako je jasno naznačio Trump.  Tu su i drugi troškovi, poput duga od tri milijuna funti britanskoj vladi, zbog preuređenja Frogmore Cottagea, kuće u kojoj su Meghan i Harry trebali živjeti da su ostali u Engleskoj, kao i honorari za tim  holivudskih agenata, PR-ovaca i menadžera koje je Meghan okupila kako bi opet lansirala svoju karijeru u zvijezde.

S druge strane, Harry ne samo da još nije pronašao posao, već bi mogao ostati i bez titule princa odluči li se uzeti  američko državljanstvo. On jest pristao na to da tu titulu neće više koristiti nakon što se odrekne svojih kraljevskih dužnosti, ali to nije značilo da je ostao bez prava na nju. No, ako se odluči na američko državljanstvo morat će je se trajno odreći.

U svakom slučaju, kako je krenulo, samodopadna Meghan i naivni Harry, skupo će platiti svoju novostečenu slobodu.

Harry će požaliti što je oženio Meghan! Ostat će bez svega! Ovo su posljedice koje će snositi!




Kraljevska biografkinja iznijela pravu istinu o Harryju i Meghan! Kada čujete kakva je zapravo Meghan smučit će vam se!

Trump zgrožen dolaskom Meghan i Harryja u Ameriku! Poručio im oštre riječi, a nisu ni oni njemu ostali dužni!




 

 

 

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.