Instagram

Meghan Markle nije u sukobu samo s Kate Middleton, već i s Kateinom sestrom Pippom! Evo zašto Pippa ne podnosi Meghan!

Autor: Iva Hanzen

Mnogi se slažu s tim da je Kate Middleton prava ljepotica, no njezina mlađa sestra je zapravo puno zgodnija. Zove se Philippa Charlotte Matthews, ima 36 godina i udana je za slavnog vozača utrka Jamesa Matthewsa, a zovu je Pippa. No, za razliku od Kate, nije samo nečija supruga koja se mora pojavljivati na ovom ili onom domjenku, već je i autorica knjige te kolumnistica, a ovih se dana intenzivno provlači kroz medijske rubrike, ne samo zato što je Kateina sestra, već i zato što se njezino ime pojavljuje u novo izašloj biografiji princa Harryja i Meghan Markle. U istoj se, imena ‘Finding Freedom’ podsjetimo, vrlo otvoreno govori o odnosu Harryja i Meghan s  članovima britanske kraljevske obitelji, pogotovo s Kate Middleton i princom Williamom, a kako sada saznajemo i s Pippom.

Tako Pippa nije htjela da Meghan dođe na njezino vjenčanje, kako ju ne bi zasjenila, a to je Pippi bio događaj od životne važnosti. S tim se slagala i Kateina i Pippina majka Carol, a i Pippa i Kate i Carol su bile sigurne da će samo Harryjevo pojavljivanje već izazvati pretjerano zanimanje medija i skrenuti fokus medija s Pippe, a kamoli kada bi se još uz Harryja pojavila i Meghan. Pippa je bila toliko bijesna da se svađala sa svima i plakala te je molila majku i Kate da spriječe Meghanin dolazak. No, promoćurna i uvijek smirena Kate je unatoč svom negativnom stavu spram Meghan shvatila da će doći do skandala ako mediji saznaju da Pippa ne želi Meghan na svom vjenčanju te je uvjerila Pippu da je ipak najbolje da Harry i Meghan budu pozvani na vjenčanje, ali je dogovor bio da se klone fotografa.

Meghan je k tome izostala s obreda vjenčanja u Crkvi svetog Marka u Englefieldu, dok je Harry prisustvovao istom te je stajao uz Williama. Obitelj Middleton je ipak bila toliko pristojna da je dopustila Meghan da se na kraju pojavi na prijemu kod njih, no Pippa i Meghan nakon toga nikad nisu popravile odnos te otvoreno pokazuju da se ne mogu smisliti.

Mislite da je Kate Middleton zgodna? Onda trebate vidjeti njezinu mlađu sestru! Puno bolje izgleda!

Kate Middleton nikad neće biti kraljica! To joj je strogo zabranjeno, ali ovih dana svejedno ima razlog za slavlje!

Majka Kate Middleton je ista Kate! Sa 65 godina drži se sjajno, ali morala se dobro namučiti da dođe tu gdje je danas!

Meghan Markle urlala na Kate Middleton! Morate čuti kakvu scenu joj je napravila! Koja histerija!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.