Instagram

Meghan Markle će ipak pružiti ruku pomirenja ocu, nakon što je saznala za kontroverznu knjigu svoje polusestre Samanthe koja će ju uništiti!

Autor: Iva Hanzen

Meghan Markle već je gotovo tri godine otuđena od svog oca, Thomasa Marklea s kojim se ujedno povlači po sudovima, no tabloid New Idea sada tvrdi da bi se to moglo promijeniti budući da je Markle navodno kontaktirala svog oca. Naime, Markle se uspaničila kad je saznala da će njezina polusestra Samantha Markle napokon objaviti svoju knjigu ‘Dnevnik sestre princeze Pushy’.

Vojvotkinja od Sussexa se brine da će Thomas pokazati svoju podršku Samanthi i njezinoj knjizi, što on već i jest učinio putem svojih izjava za medije,  a ovo bi moglo samo pogoršati probleme supruge princa Harryja. Upravo zbog toga, kako upućeni za New Idea tvrdi, Markle je odlučila napokon vidjeti svog oca kako bi mogli razgovarati. Ovo je možda jedini način da Thomas tijekom svojih intervjua prestane govoriti negativne stvari o njoj.

‘Koliko znam, nije razgovarala s njim od vjenčanja, ali bilo bi joj u najboljem interesu da se pomiri s njim sada prije nego što ovo izmakne kontroli’, rekao je izvor. Unutarnji čovjek je također rekao da je krajnje vrijeme da Markle i njezin tata riješe probleme jer Thomas ne postaje mlađi. Budući da ovaj bivši direktor rasvjete ima problema sa srcem, podložan je i zarazi smrtonosnim koronavirusom.

Upućeni je također rekao da je Thomasu putovanje između Meksika, gdje živi,  i Los Angelesa, gdje živi Meghan,  sigurno teško zbog njegovog zdravstvenog stanja pa bi bilo najbolje kad bi mu Markle i princ Harry otvorili vrata svog doma u Santa Barbari.

Podsjetimo, upravo ovog tjedna, Thomas je za Us Weekly rekao da je ponosan na Samantinu knjigu, no rekao je da bi za više detalja trebali pitati Samanthu.

‘Dnevnik sestre princeze Pushy’ bit će objavljen u dva dijela. Prvi dio bit će dostupan od 17. siječnja, a u Samantha će u istom podijeliti istinu o svom životu i svojoj obitelji usred vatrenih lažnih vijesti i medijskog kaosa.

Samantha je prvi put objavila svoje planove da objavi knjigu o svom životu i vezi s Markle 2017. godine nakon što se Meghan zaručila s princom Harryjem. Više od godinu dana kasnije otkrila je da će knjiga biti objavljena u dva dijela. Otprilike u to vrijeme, Samantha se također pojavila u mnoštvu intervjua u kojima je napala Markle i potaknula je da se ponovno vidi s njihovim ocem.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.