Instagram

Meghan i Harry uselili se u luksuzni dom: Evo kako izgleda imanje vrijedno 14,65 milijuna dolara!

Autor: D.D.

Princ Harry i njegova supruga Meghan kupili su i uselili se u novi dom u Montecitu pokraj Santa Barbare, skupom obalnom gradu sjeverno od Los Angelesa, objavili su američki mediji.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su prošle godine napustili britanske kraljevske dužnosti, živjeli su prije toga u njezinu rodnom Los Angelesu, gdje su ubrzo pokrenuli sudski spor zbog nedopuštenih fotografija njihova sina Archieja.

Par se u srpnju ove godine uselio u obiteljski dom i smjestio u tihu privatnost svoje zajednice, rekao je njihov glasnogovornik za AFP, bez navođenja lokacije kuće.

“Nadaju se da će se to poštovati zbog njihovih susjeda te njih kao obitelji”, dodao je glasnogovornik.

Prema medijima People i Page Six, njihova je nova kuća na području Santa Barbare, oko 150 kilometara sjeverno od Los Angelesa. U tom gradu žive i Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres.

Imanje u Montecitu, koje uključuje kuću s devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, igralište i vrt ruža, platili su 14,65 milijuna dolara, prenio je Page Six.

Foto: Google Earth

“Tu žele odgajati Archieja i nadaju se da će imati što je moguće normalniji život”, rekao je anonimni izvor za Page Six.




Izvor je dodao: “Harry i Meghan nikad nisu namjeravali živjeti u Los Angelesu”.

Par je u srpnju podnio tužbu u Los Angelesu protiv paparazza kojeg su optužili da je slikao njihovo dijete bez dopuštenja.

“Par je nedavno doznao da netko preprodaje fotografije njihova 14-mjesečnog sina Archieja koje su snimljene, prema tvrdnjama autora, kad su se nedavno pojavili u javnosti u Malibuu”, navodi se u tužbi podnesenoj zbog povrede privatnosti.




Fotografije su snimljene dok su bili u dvorištu vlastite kuće i bez njihova znanja, piše u tužbi.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselili su se u Kaliforniju iz Kanade nakon što su u siječnju objavili da namjeravaju napustiti kraljevske dužnosti i radom osigurati financijsku neovisnost.

Meghan i Harry rekli su kako u Kaliforniji žele raditi nešto što ima smisla i što je važno te namjeravaju pokrenuti neprofitnu organizaciju Archewell.

Meghan urlala na Kate, a Harry nazvao Williama pogrdnim imenom! No, to je sitnica! Evo zašto su William i Harry u svađi još od prije!

Autor:D.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.