Instagram

Meghan i Harry se boje za život! Ona tvrdi da su za sve krivi teroristi, a policija još traga za počiniteljima ovog groznog djela!

Autor: Iva Hanzen

Ako su princ Harry i Meghan Markle mislili da će konstantnim bježanjem iz jedne zemlje u drugu, sačuvati svoju privatnost i sigurnost, gadno su se prevarili. Podsjetimo, iz Velike Britanije su pobjegli u Kanadu da bi iz Kanade u zadnji tren pobjegli u SAD.

Premda glorificiramo život slavnih, zaboravljamo da nije nimalo zabavno kada vas fotografi prate u stopu, pogotovo kada se samo želite odmoriti u miru sa svojom obitelji ili kada prolazite najteže životne trenutke, kao što to recimo sada čini princ Harry, koji je ovih dana morao posjetiti psihijatrijsku ustanovu u Kaliforniji, s obzirom na to da su mu odvajanje od obitelji  i preseljenje u Los Angeles, kao i kućna karantena ozbiljno narušili mentalno zdravlje.

Zato ne čudi da su Meghan i Harry trenutačno doslovno u strahu za život i to ne samo svoj, već i onaj njihovog jednogodišnjeg sinčića Archieja.

Kako prenose britanski The Sun, ali i mnogi američki tabloidi, zadnjih mjesec dana svako malo iznad njihovog doma u Los Angelesu i to iznimno blizu, na samo šest metara visine, lete dronovi, a par ne zna tko njima upravlja. I premda najočitiji odgovor leži u činjenici da su dronovima upravljali paparazzi koji su pogotovo u SAD-u itekako okrutni kada žele uloviti fotografije slavnih, Meghan i Harry navodno smatraju da bi u pitanju mogle biti i terorističke organizacije. Naime, kada se Meghan  udavala za Harryja primala je brojne prijetnje smrću za koje je zaključila da su djelo terorista i sada se opet boji da bi oni mogli biti u pitanju.

Par je zato unajmio zaštitarski tim, što ionako već najavljuju mjesecima, no problem je u tome što će ga morati plaćati vlastitim novcem kojeg izgleda trenutačno nemaju na pretek, jer im više niti jedna zemlja u kojoj su živjeli, od Velike Britanije preko Kanade, do sada SAD-a, ne želi plaćati zaštitu, odnosno ne želi izdvajati novac svojih poreznih obveznika kako bi par imao 24-satnu zaštitu.  Uz to su Meghan i Harry sve prijavili policiji.

I policija se oglasila te je rekla da su zaista nepoznati sumnjivci upravljali dronovima iznad kuće slavnog para, no susjedi para tvrde da ovo nije njihov jedini problem. Fotografi ih slijede svaki put kad izađu iz svoje vile te su prilično nemilosrdni u pokušajima da dobiju fotografije ili informacije od njih.

Harry i Meghan najavljuju čak dvije kontroverzne knjige o svom životu! Evo zašto će se prodavati kao lude!




Princ Harry završio na psihijatriji! Za sve je kriva Meghan? Ovo je kap koja je prelila čašu!




ŠTO? Princ Harry nije otac svog sina!? Meghan počela plakati kad je čula, Harry izvan sebe!

Oni žele biti novi Meghan i Harry! Uselit će se u njihov britanski dom i okrenuti novce na tome!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.