Instagram

Meghan i Harry kupili treću vilu, vrijednu preko 100 milijuna kuna! ‘Nema ništa nalik takvoj’ tvrde stručnjaci

Autor: Iva Hanzen

Meghan Markle i princ Harrry kao da se ne mogu odlučiti gdje će živjeti, bar ako govorimo o konkretnoj državi ili gradu u kojima bi se voljeli zadržati, no ono što sigurno znaju je to da žele živjeti samo u najluksuznijim i najskupljim nekretninama. Podsjetimo, prvo su najavili da će živjeti na relaciji Kanada- Velika Britanija, zatim su objavili kako će provoditi samoizolaciju u svojoj luksuznoj vili na otoku Vancouveru, no onda su se u zadnji tren, i to doslovno preko noći, preselili  u Los Angeles.  Kako i ondje posjeduju luksuznu vilu, svi su zaključili da će u njoj prakticirati samoizolaciju, no na kraju je ispalo da će par boraviti u kući smještenoj u zatvorenoj zajednici poznatoj kao Malibu Colony. Riječ je o elitnoj zajednici koju čuvaju čuvari, dok dozu glamura ipak daju kuće smještene tik uz more.

Sada pak ne žele živjeti niti u Los Angelesu, ali su se definitivno odlučili za Malibu, koji imu tu prednost da je blizu Los Angelesa, a opet omogućava veću dozu privatnosti i mira. Kako im i ondje treba dom, uz vile u Vancouveru i Los Angelesu, kupili su i vilu u Malibuu, a zanimljivo je da su posljednju vilu posjedovale brojne poznate ličnosti. Par ju je kupio od Mela Gibsona, a  u njoj je živjela i Caitlyn Jenner, odnosno Bruce Jenner, kako se prije promjene spola zvao očuh Kim Kardashian. I David Duchovny, zvijezda serija ‘Dosjei X’ i ‘Kalifornikacija’, živio je u ovoj vili te ju je upravo on 2008. prodao Melu Gipsonu.

Iako par nije potvrdio da je kupio vilu,  trgovac nekretnina Andrea Pilot objavio je ovu vijest  na svom Instagramu, no ista je  vrlo brzo uklonjena. Ipak, neki drugi trgovci nekretninama potvrdili su da je ovo istina te su izjavili da je par potpisao ugovor o neotkrivanju podataka pa stoga ni Meghan ni Harry, a niti njihov trgovac nekretninama ne smiju više ništa reći na ovu temu, no i to je medijima bilo dovoljno da se raspišu i progovore o njoj.

Tako za sada znamo da cijena novog Harryjevog i Meghaninog doma iznosi nešto više od 100 milijuna kuna, da ima pet soba i prostran dnevni boravak s kaminom, i da je uređena u rustikalnom stilu, pa tako spomenuti boravak podsjeća na štagalj te ga krase veliki prozori i drvene grede. I kuhinja sadrži mnogo drvenih detalja, a centralno mjesto u njoj ima kuhinjski otok. Rustikalan i topao moment prožima cijelu kuću, a osim navedenih prostorija, ista se može pohvaliti i privatnom teretanom. Ova vila ima i idiličnu lokaciju pa je tako s jedne strane okružena šumom, a s druge oceanom. Izvan kuće nalazi se dvorište koje sadrži nekoliko jedinica za odmor i zabavu, kao i dva bazena, a tu je i kućica uz jedan od bazena te garaža koja je namijenjena za tri automobila.

Meghan i Harry su naravno bili opčinjeni ovim zdanjem,  a izvor za The Sun je rekao kako na tržištu trenutačno nema ništa nalik takvoj vili. Da je ista uistinu divna, uvjerite se sami kroz dva YouTube videa ispod, koja će vas provesti kroz novi dom trenutačno najpopularnijeg para na svijetu.




Morate vidjeti čak tri kuće koje posjeduju princ Harry i Meghan Markle: Nismo nikad vidjeli nešto ovako SAVRŠENO!

Morate zaviriti u luksuzan dom Meghan Markle i princa Harryja u Kanadi! Ovako ne živi ni engleska kraljica!




Morate vidjeti stan u kojem je živjela Lady Di! Ovo je prava skromnost, a ne ona kakvom se Meghan Markle ponosi!

Ovo je ekskluzivna prilika da zavirite u luksuzan dom Jennifer Aniston! Koja oaza mira i glamura!

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.