Instagram

Meghan i Harry ipak odlaze iz Kanade, ali past ćete u nesvijest kad čujete kolike novce im nude za javni nastup!

Autor: Iva Hanzen

U jednoj od posljednjih emisija ‘E! News’ koja se emitira na američkom kanalu ‘E! Entertainment TV’, saznali smo kako se Meghan Markle i princ Harry ipak sele u Los Angeles, a ne u Kanadu. Kanadska je adresa slavnog para  izgleda bila samo privremena. Navodno su Meghan i Harry odabrali Kanadu za prijelazno razdoblje sa svojih službenih kraljevskih dužnosti na samostalan život jer je ova zemlja članica Commonwealtha pa su smatrali kako će ljutnja biti manja ako s kraljevskog dvora ne odu odmah u Los Angeles. No, ova nas informacija iskreno ne čudi. Naime, Meghan je već angažirala agenta koji joj traži nove glumačke poslove pa je logično da će se zbog posla preseliti u ovaj grad, u koji mnogi odlaze upravo kako bi se ostvarili u glumačkoj profesiji.

K tome neki tvrde kako su se Meghan i Harry često potajno viđali u Los Angelesu, gdje su se između ostalog susretali s Meghaninom majkom Doriom, koja im je praktički jedina potpora. Izvor za ‘E! News’ također tvrdi kako su već počeli tražiti kuće u Los Angelesu te kako će im Kanada ipak ostati baza, dok  će u Los Angelesu primati goste i imati sastanke.

Inače, ako se brinete od čega će par živjeti dok Meghan ne nađe glumački posao, nemojte, jer Meghan i Harry već sada imaju brojne ponude ne samo za javne nastupe, već i za potencijalne knjige koje bi mogli napisati,  a nude im se i razna sponzorstva. Plaće za ovakve angažmane su enormne pa im tako samo za kratak govor nude i po 200 000 dolara, što je vrtoglavih 1.344.047 kuna.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.