Instagram

Maja Šuput snimila seksi video na plaži i provokativnu fotku: Osvetila se Nenadu za gledanje drugih žena

Autor: Iva Hanzen

Kao što znate, Maja Šuput i Nenad Tatarinov trenutačno se nalaze na odmoru u Turskoj koji od samog početka prati niz zanimljivih događaja. Nakon što je Nenad za ručkom na plaži gledao druge žene, Maja je morala ponašanje svog supruga malo zauzdati. Ne namjerava se predati tako lako pa ga je odlučila zavesti na ovom putovanju, a skupa s njim i sve nas. Prvo je snimila seksi fotografiju na ležaljci koja visi tik iznad mora, a potom i seksi video u kojem se valja po pijesku u plićaku, pored kojeg je na Instagramu napisala: ‘Wanna join?’, odnosno ‘Želiš se/Želite se pridružiti?’

 

View this post on Instagram

 

My hot spot for the day ?☀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 




View this post on Instagram

 

Wanna join?????‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on




Međutim, koliko god da su se neki obožavatelji složili s tim da je Maja prezgodna, neki nisu bili nimalo zadovoljni. ‘Sva si umjetna, to više nisi ti, koma’ i ‘Pretjerano’, napisali su neki od fanova, a jedan je dodao zanimljivu primjedbu. ‘Sviđa mi se, izgleda kao da si gola, ali na pravom mjesto fali dlačica’, napisao je dotični. Drugi je bio još izravniji pa je napisao: ‘*ebo bi te naš kako’. ‘Mora da ti je guza puna pijeska ?’, dodao je još jedan fan u duhovitom tonu.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.