Instagram

Maja Šuput se javila seksi fotkom iz samoizolacije i dala nam savjete kako popraviti raspoloženje u teškim vremenima!

Autor: Iva Hanzen

Ovo je možda izuzetno teško vrijeme za sve nas, no vječno pozitivna Maja Šuput ne želi se prepustiti strahu i tuzi. Ona upute da ostanemo kod kuće koristi na najbolji mogući način, a to je u druženju sa suprugom Nenadom Tatarinovim. I premda mnogi Hrvati već sada govore kako im samoizolacija, odnosno ostanak kod kuće teško pada, Maja nam je pokazala da u krugu onih koje volimo stvari ipak postaju lakše. Tako je na Instagramu podijelila seksi fotografiju na kojoj sjedi na svom golemom kuhinjskom otoku, a pritom je u obliku Storyja otkrila i kako to izgleda kada joj  suprug kuha večeru.

 

View this post on Instagram

 

Un grande saluto tutti i nostri cari amici Italiani, siamo con Voi !!! #ostanidoma

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je inače samoizolaciju iskoristila i kako bi učila talijanski pa je u uz fotografiju s kuhinjskog otoka napisala: ‘Un grande saluto tutti i nostri cari amici Italiani, siamo con Voi !!!’, odnosno: ‘Veliki pozdrav svim našim dragim talijanskim prijateljima, uz vas smo !!!’, čime je odala podršku Talijanima, koje je koronavirus pogodio još ozbiljnije nego nas, dok je pritom ostavila i hashtag #ostanidoma, čime je dala do zanja da itekako podržava ovu inicijativu.




Instagram Story
Instagram Story
Instagram Story
Instagram Story
Instagram Story

Prethodno je Maja objavila i fotografiju na kojoj pozira u glamuroznom večernjem izdanju sa svojim suprugom Nenadom, pored koje je napisala: ‘Inspiracija za vikend kod kuće ? Skockajte se za večeru doma i debljajte se sa stilom ??’, a sudeći po količini celebova i influencera na Instagramu koji dijele isti ovaj savjet, izgleda da su ga mnogi počeli prakticirati.

 

View this post on Instagram

 




Inspiracija za vikend kod kuce ? Skockajte se za veceru doma i debljajte se sa stilom ?? #isolatedbutfabolous

A post shared by majasuput (@majasuput) on

U svakom slučaju, Maja ne spori da su vremena teška, no kada pogledate ovu bračnu idilu, čak i u ovim uvjetima, ne poželite li kreirati isto u svom domu? Također moramo primijetiti da Maji odmaranje kod kuće sa suprugom stvarno čini dobro. Tako je prije navedenih fotografija gore objavila i onu na kojoj pozira u na Sljemenu, pored koje je napisala: ‘Štikle zamijenila tenisicama, putovanja šetnjom, gužvu izolacijom … izašla udahnuti malo zraka..’, a ovom promjenom Majinih vrijednosti ostali su oduševljeni i fanovi pjevačice koji su joj poručili kako se prizemljila i kako je puno ljepša u ovako prirodnom i odmorenom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

Štikle zamijenila tenisicama, putovanja setnjom, guzvu izolacijom … izasla udahnuti malo zraka…

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.