Instagram

Maja Šuput odlučila razveseliti fanove u ovoj teškoj situaciji! Dijeli haljine u kojima je nastupala!

Autor: Iva Hanzen

Iako je prethodno svojim fanovima priznala da je u velikom strahu nakon potresa koji je pogodio Zagreb, Maja Šuput se ipak ne želi predati crnim mislima, i ne samo to! Vrijeme u samoizolaciji odlučila je iskoristiti kako bi napravila reda u svom veličanstvenom ‘walk in’ ormaru, ali i podijelila neke od svojih haljina.

‘Ok, dosta mi je crnjaka ??? Krenula sam raditi reda u garderobi i odlucila da cu vas barem na kratko probati razveseliti ? Proglasavam tjedan GIVEAWAY -a ??? Svaki dan poklonit cu neku lijepu haljinu , pa kad ovaj kaos zavrsi da izadjemo van i slavimo u sljokicama i gliterima ??? Danas vam poklanjam haljinu koju sam proslog ljeta nosila na koncertu u Novoj Gradiski ?? Prilazem par slika i videa da vidite dali vam odgovara. Nadam se da ce vas razveseliti ? Haljinu potpisuje @markogrubnic ✅ Tko je zeli???’, poručila je pjevačica fanovima, dok ako pomičete prstom u desno na objavi niže vidjet ćete prvu od haljina koju Maja namjerava pokloniti, a riječ je o onoj šljokičastoj zelenoj.




Suvišno je govoriti da su njezine obožavateljice oduševljene ovom idejom pa su joj tako u komentarima poručile: ‘A tko od tebe haljinu nebi htio.♥️bilo koju?’, ‘Stvarno lijepo od tebe!! Bravo?’ i Niko sretniji da dobije haljinu od svoje najdraze pjevacice’.  Sve što mi imamo za dodati je da je ovo uistinu lijepa gesta koja će sigurno obradovati mnoge i bar im nakratko uljepšati ove teške trenutke.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.