Instagram

Maja Šuput ne prestaje izazivati svojom guzom; neki su komentari doista pretjerani

Autor: Iva Hanzen

Maja Šuput možda ima gaže gotovo svaku večer, no zato si tu i tamo priušti odmor. Doduše, on uvijek vrlo kratko traje, tek jedan dan ili maksimalno tjedan dana. Čak se i s medenog mjeseca vratila prilično brzo, a zadnji pravi odmor imala je za zimske blagdane. No, kada odmara, ona uživa kao kraljica, koliko god kratko trajalo. ‘Živi za trenutak’, moto je koji najbolje opisuje pjevačicu. Tako je između gaža posjetila Split kojim se prošetala u bijeloj tunici i oversize šeširu kakvi su ovo ljeto hit, a kada se već našla u blizini, posjetila je i dva mjesta na Braču, preslatki mali Sutivan i već dobro poznatu party destinaciju Bol.

 

View this post on Instagram

 

Meni slobodan dan dosta dobro stoji ? Pusa iz Splita ??

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Na Bolu je odsjela u Villi Giardino Heritage Boutique Hotelu koji se nalazi na 200 metara od bolske šetnice te je u blizini poznatih odredišta, poput vinarije Stina i dominikanskog samostana, a nudi vrt, uslugu prijevoza te uslugu najma bicikala. Poznavajući Maju i njezine afinitete prema finom jelu i piću, rekli bismo da je od navedenih lokacija u sklopu ovog luksuznog hotela, najduže ostala u vinariji. No, šalu na stranu, malo je i radila pa joj je tako prekrasna soba ove vile poslužila kao ured o kakvom mi samo možemo sanjati.




 

View this post on Instagram

 

Zen office ? Zelim vam svima bas dobro jutro ?




A post shared by majasuput (@majasuput) on

U Sutivanu je pak odsjela u privatnom hotelu Lemongarden koji se može pohvaliti sa svojih  23 apartmana i 12 soba u kojima je sve usmjereno na opuštanje i užitak. Regionalne sezonske delicije s izvrsnim vinima iz bogatih vinskih podruma i bar koji svojim mediteranskim ambijentom poziva da se opustite u njegovim prostorima, samo su dio ove luksuzne priče, a Lemongarden ima  čak i wellness paviljon s privatnim spa prostorom, koji se prostire na 100 m2 te ispunjava sve želje.

 

View this post on Instagram

 

Im in heaven ?

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Prekrasan ambijent ovog hotela iskoristila je i kako bi fotografirala svoju seksi guzu, čime je dokazala da čak i onda kada gubi kilograme od silnog posla, njezine obline ostaju postojane.

 

View this post on Instagram

 

You only live once… but if you do it right , once is enough ?

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Majina guza naravno nije mogla proći nezamijećeno pa su je obožavatelji obasuli pozitivnim komentarima, premda moramo reći da su neki možda bili malo prepozitivni, dapače gotovo su graničili sa seksualnim uznemiravanjem. Evo što su joj pisali pa vi prosudite sami. ‘Kraljica’, ‘Ženooooo’, ‘Majo, guzara ti ispala. Što će na to reći Tatarinov?’,’Daj da ti ga strpam u pak’ i ‘Goriš??’, samo su neki od komentara na račun Majine guze.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.