Instagram

Maja Šuput nam otvorila vrata svoje luksuzne terase i to u seksi negližeu! ‘Ova terasa bolje izgleda od nekih dnevnih soba’

Autor: Iva Hanzen

‘Valjda se morao i ovaj smak svijeta dogoditi da ja konačno sjednem i na svoju terasu ? Što se mene tiče ja sam vani …. i tu planiram biti neko vrijeme ?‍♀️’, napisala je Maja Šuput pored jedne od novijih fotografija koje je objavila na Instagramu, a kojom se pohvalila svojom veličanstvenom terasom, koja je toliko glamurozno uređena da ni neki dnevni boravci ne izgledaju tako. Krasi ju namještaj od ratana s mekanim bijelim jastucima koji momentalno pozivaju na izležavanje i odmor, dok moment glamura daju velike slike na zidu. Oduševili su se i Majini fanovi pa je tako jedan napisao: ‘Ova terasa bolje izgleda od nekih dnevnih soba ..??♥️’, što smo i mi primijetili, a drugi je dodao: ‘Prekrasna terasa!?❤’, dok se treći raspitivao gdje se može kupiti namještaj za terasu kakav pjevačica ima.

 

View this post on Instagram

 

Valjda se morao i ovaj smak svijeta dogoditi da ja konacno sjednem i na svoju terasu ? Sto se mene tice ja sam vani …. i tu planiram biti neko vrijeme ?‍♀️Koji je vas plan za danas?

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Uz fotografiju na kojoj se izležava u seksi negližeu, objavila je i dva Instagram Storyja, na kojima možemo bolje vidjeti samu terasu, ali i Majinog supruga Nenada.




Instagram Story
Instagram Story

No, ako ste mislili da je Maja seksi samo u negližeu u kojem hoda po kući, onda ju morate vidjeti na zadnjoj fotografiji koju je objavila, a na kojoj smo osim Majinog seksepila, uočili i iznimno tanašan struk i strašno ravan trbuh. Ona se očito ne mora brinuti za suvišne kilograme na koje se svi žalimo ovih dana zbog samoizlacije jer nema ni grama viška, i to unatoč silnom kuhanju sa suprugom.

 

View this post on Instagram

 




Ono kad ti dostavom stigne bicikl umjesto cipela a ti se veselis kao malo dijete ??? Pa krenimo ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Inače, Maja je otkrila još neke detelje svog luksuznog stana koji vješto skriva, poput grandiozne, minimalističke blagovaonice i činjenice da posjeduje kamin.

Maja Šuput je stvarno pretjerala s fotošopiranjem grudi! Pa zar ovo nije bizarno!?

Evo kako Maja Šuput izmjenjuje nježnosti sa suprugom u doba korone! A i brutalno je zgodna u svom anti-korona outfitu!

Maja Šuput otkrila još jedan detalj svog turboluksuznog stana! Ovako ni Severina ne živi!

Morate vidjeti kakav ormar ima Maja Šuput! Ovo ni Kolinda nema doma! Pa to je cijela soba!

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.