Instagram

Maja Bajamić nam odaslala snažnu poruku zlata vrijednu svojom novom objavom na Instagramu!

Autor: Iva Hanzen

Ako se osjećate neuspješno u životu, samo trebate pročitati tekst koji se nalazi na fotografiji koju je pjevačica Maja Bajamić objavila na svom Instagram profilu. ‘Disciplina je most između ciljeva i postignuća’ riječi su koje krase ovu inspirativnu fotografiju, a pored nje je Maja još dodala sljedeće: ‘Tvrdoća je u disciplini, ne u šmrkanju i lokanju. ‘Tvrd’ je moćan, tvrd je svoj, tvrd je discipliniran. Moraš biti j***** tvrd da bi bio tvrd. Rijetki su tvrdi, a rijetke volim najviše’.

 

View this post on Instagram

 

Tvrdoća je u disciplini, ne u šmrkanju i lokanju ‘Tvrd’ je moćan, tvrd je svoj, tvrd je discipliniran. Moraš biti jebeno tvrd da bi bio tvrd. Rijetki su tvrdi, a rijetke volim najviše Laku noc? M

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic) on

Riječ je o priličnom odlučnom stavu pa se Maja čak nije libila iskoristiti i proste riječi u statusu koji smo naveli, ali svakako je u pravu i može nam poslužiti kao odličan potsjetnik za sve one dane kada mislimo da nismo dovoljni dobri i da ne nenapradujemo. Kao što kaže Maja – samo nam trebam malo više truda i discipline.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.